anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot finaliza o comanda online fara verificarea adresei de livrare?

razvan63
Junior
Nu pot finaliza o comanda fara verificarea adresei de livrare intr-o fereastra unde nu pot adauga nimic, toate spatiile fiind indisponibile sau disponibil doar judetul si orasul, ea fiind selectata oricum cu manuta mea.
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Salut! De-a lungul timpului au mai fost probleme cu magazinul online, inclusiv pe partea de adresa, care au fost rezolvate de Orange.. Ai făcut o sesizare la ei direct? Eventual cu niște capturi sa se vadă erorile care iti apar ție.. Un exemplu de eroare este discutat în topicul asta.. https://comunitate.orange.ro/questions/2818913-problema-achizitie-magazin-online

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ai adresa deja salvata? Daca da, poti incerca sa folosesti optiunea de Adresa Noua sa vezi daca iti merge asa? Judetul si orasul sunt selectabile dintr-un drop-down. Strada, numarul, bloc etc sunt editabile. Poti sa pui un screenshot cu ecranul care iti apare tie, stergand/acoperind totusi datele personale (daca exista)? Sunt doar curios ce anume iti apare tie. In mod normal, pana nu selectezi un judet si un oras, nu-ti da voia sa completezi strada, nr, etc. la tine cum arata pagina respectiva?
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Fiind comanda online trebuie selectata o adresa de facturare care poate fi identica cu adresa de livrare. Insa trebuie introdusa adresa la care ulterior se va face livrarea. Selecteaza judetul si localitatea si vei putea adauga apoi si restul adresei.

DanielaH
Moderator
@razvan63, ai reușit să finalizezi comanda? Te așteptăm cu mai multe detalii, screenshots etc.

Muchalucha
Explorator entuziast
Ma gandesc ca poate ar fi mai nimerit sa putem sa alegem un easybox ca mi se pare mult mai practic, mai ales cand comenzile se refera la produse cu volum mic, tableta, telefon, cartele sim, modemuri, huse pentru dispozitive si alte accesorii cum ar fi incarcatoare de perete, cabluri, casti etc. Acasa pot sa vina televizoare si alte produse voluminoase. In functie de locul si ora unde te vei afla alegi singur un easybox. Este geniala ideea. Nu sunt angajat si nici nu am interese in asta. Imi place ca merg si imi iau produsul cand pot tu nu cand vrea si poate curierul. Au fost situatii cand curierul nu suna. Cam toate firmele de curierat ar trebui sa inceapa sa puna boxuri din astea inteligente. Plus ca pretul transportului este mult mai mic. Vorbesc despre pretul expeditiei. Stiu ca nu are legatura cu subiectul postarii, dar fiind despre expeditii m-am gandit sa las si ideea asta pe aici.