anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce mai trimiteți voucher cu așa termene și condiții?

Catalin_tot_eu
Începător
De ce mai trimiteți voucher cu așa termene și condiții?
Doar bătaie de joc sa spuneți ca ați făcut și voi ceva.
Multumim Orange
Cu deosebita stima
Un …. de client
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Cătălin, bun venit in Comunitate!!! Iartă-mă, dar nu înțeleg ce anume te-a deranjat. Poți fi mai exact? PS Când pui un printscreen, încearcă să acoperi date personale, de ex adresa de mail.

Vio73
#StarMember
Salutare! Sunt de acord că unor vouchere li s-ar putea mări perioada de valabilitate și spectrul de achiziție ( să ai dreptul să achiziționezi mai multe produse), dar mai este mult până departe!

FLo1
#StarMember
@Catalin tot eu: Bun venit în Comunitate. Care este discomfortul la voucher? Perioada de valabilitate? Valoarea voucherului? Condițiile de utilizare? Revino cu detalii...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Banuiesc ca problema era mai jos; “Valabilitate si conditii: Voucherul ofera 10% reducere la accesorii cu pret standard. Reducerea este valabila pentru un singur produs si se cumuleaza cu alte reduceri. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii. ”
Client Orange

Pololică
#StarMember
Nu te obliga nimeni sa-l folosesti. De cand au inceput cu Piniata, cred ca am 4 sau 5 vouchere de 10% expirate, plus inca 4 sau 5 de 10E de la Piniata Party. Ce am nevoie, deja am (husa si incarcatorul a avut telefonul in pachet, card de memorie nu suporta si spatiul de stocare imi este arhisuficient, iar de telefon nou... am deja 8 luni de cand l-am luat). PS: daca tot am vorbit de Piniata Party. Pentru tragerea la sorti a finalului de campanie, trebuiesc indeplinite 3 conditii cumulativ: - minim 1.000 puncte acumulate (in 2 luni le faci in 2 timpi si 3 miscari) - contractul sa fie al unei persoane fizice (cartela sau abonament) - abonamentul minim sa fie de 7E. Eu nu ma incadrez la ultima. Am abonament de 6E (TVA inclus). Ce ar trebui sa fac, sa-i reclam? Nu sunt de acord cu conditiile, nu mai joc. Am, totusi, doua avantaje (din 3): - consumul punctelor acumulate pe diverse optiuni - consumul bonusurilor de net (cam o data pe luna mai primesc 10GB) Nu am acces la premiile finale (cele cu castigarea telefoanelor), pot sa traiesc fara.