anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

comanda la un telefon joi cu livrare luni pe 29.01

LaurMiron
Începător

salut,

am dat o comanda la un telefon joi si am primit mesaj ca luni pe 29 va fi livrata comanda
tin sa precizez ca la comenzile mele in my orange imi apare statusul comenzii confirmate doar, nu imi apare ca e la curier, voi ce credeti cei de la orange chiar o sa imi trimita telefonul maine (azi e duminica )

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Acel mesaj nu este literă de lege, ci doar informativ.

Adică ei fac tot ce pot, dar depind în mare parte de firmele de curierat. Nu știu dacă îl vor livra luni, dar probabil că, dacă vineri a preluat curierul comanda, ți-o pot livra luni sau marți.

În My Orange nu apar întotdeauna toate etapele. Cel puțin așa este la mine!

Sper să îți vină cât mai prevede posibil!

Baftă!

FLo1
#StarMember

@LaurMiron: Bun venit în Comunitate. Ca o soluție simplă, verifică dacă la comandă ai deja atașată factura cu detaliile telefonului (serie IMEI). Atunci, în acest caz, pachetul poate fi deja la curier, iar în 24 de ore....la tine. Altfel, poate va mai dura 2-3 zile în funcție de flux, comenzi, perioada weekendului.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Doar un exemplu din propria experienta. Am dat comanda din magazinul online weekendul trecut. A ajuns coletul marti. Statusul comenzii a ramas destul de mult timp "confirmata", cu toate ca comanda ajunsese deja. Cred ca acolo e o problema. Nu se face actualizare in timp real. Pare ca se face o singura data la plasarea comenzii, si inca o data cu status "livrata" dupa livrare.

Deci da, eu zic ca se poate sa ajunga.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Statusul comenzii Orange de obicei nu este actualizat la timp mai ales în weekend de aceea nu trebuie luat ca un reper sigur.

Daca ai primit mesaj că vei primi luni comanda șansele sunt mari sa fie adevărat deoarece firmele mari de curierat își fac treabă și în weekend.

Părerea mea este că luni te vei bucura de telefon.

O zi buna!

 

DanielaH
Moderator

@LaurMiron, a ajuns comanda?