05-08-2023 07:40 PM - editat 05-08-2023 08:05 PM
Buna ziua,
Se da urmatoarea problema:
1. Am dorit sa migrez o cartela orange prepay la un abonament si cu ocazia asta sa achizitionez si un telefon, mai exact un Galaxy A54 5G pe culoarea lime si am optat sa folosesc si CREDITELE PHONE CREDIT.
2. Am efectuat procesul de verificare si scanare buletin + fata (asta dupa 5 incercari) si am achitat contravaloarea ce a mai ramas prin card.
3. Primesc e-mail cum ca, comanda a fost confirmata si la aproximativ 1 minut primesc SMS si un alt e-mail cum ca, comanda a fost anulata din motive tehnice si sa refac comanda. Am intrat pe cont inapoi ca sa refac comanda si produsul nu mai era disponibil in acea culoare, am zis OK nu e problema, am dat sa il cumpar pe negru unde am constatat ca nu mai benieficiez de acele phone credit.
Banii aparent sunt inca pe cont (am folosit cardul de debit orange money), dar nu am mai primit inapoi acele phone credit ca sa pot reface comanda. A mai trecut cineva prin asa ceva? Nu e vorba neaparat de valoare (100 si ceva de lei) dar nu mi se pare normal.
EDIT: Aparent punctele phone credit le pot utiliza acum doar daca achizitionez telefonul fara abonament, ceea ce ce iar e ciudat.
Multumesc!
la 09-08-2023 12:37 PM
@Aliviu, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor