anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

achizitionare abonament si telefon

violeta2
Junior

Buna ziua, pot sa achizitionez un abonament la oferta, de ex. Smart plus 25 redus la 50% pt 24 luni si apoi sa achizitionez un telefon in rate la oferta?

1 Soluţie acceptată‚

svetalex
Maestru

Salut! Oferta de reducere cu 50% este valabilă doar pentru abonamentele noi, fără telefon.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

svetalex
Maestru

Salut! Oferta de reducere cu 50% este valabilă doar pentru abonamentele noi, fără telefon.

Multumesc. Am un abonament vechi mai mic pe care voiam sa il modific, apoi sa achizitionez un telefon in rate, pt ca abonamentul meu actual nu este eligibil pt telefonul pe care vreau sa il cumpar.

Dacă ai un abonament, nu poți să aplici pentru oferta de reducere cu 50% 😞

Multumesc. La termeni si conditii scrie ca daca nu sunt in perioada contractuala, se poate. Nu sunt sigura ca pot achizitiona un telefon in rate.

Nu se poate și una și alta. Ori îți mărești abonamentul, dar la prețul normal și atunci poți lua telefonul in rate, ori iei abonamentul la ofertă, dar telefonul îl iei la preț întreg.

 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Nu știu dacă se poate, cu toate că au mai fost cazuri care au luat abonamentul și ulterior și telefon. Dar legal, e clar că nu se poate, dacă scrie clar acolo că este ,,abonament fără telefon".

Baftă!

Multumesc!

Pololică
#StarMember

Reducerea de 50% este doar pentru abonament. Daca am inteles bine, daca achizitionezi telefon in perioada de reducere a abonamentului, dispare reducerea la abonament.

Concluzionez ca ori ai reducere la abonament si nu cumperi telefon, ori ai abonament intreg si ai reducere la telefon (nu prea se poate amandoua).

Totusi, daca vrei si telefon si abonament, ar fi bine sa-ti faci calculele si sa vezi cat esti dispusa sa platesti. Eu am avut abonament de 6E+rata de 5E = 11E pe luna. Bine, nici nelimitat nu era abonamentul, dar nici nu-mi facem griji ca am depasiri.

Multumesc.