anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achiziție telefon cu puncte

Alexandra241
Începător

Bună ziua ! 
Am o întrebare: tocmai ce am intrat în contul meu și am niște puncte adunate și m-am gândit să îmi achiziționez un telefon, dar îmi apare ca contul meu nu ești eligibil, deși sunt client Orange de 3 ani și 2 luni.

Vă rog, ajutați-mă cu niște răspunsuri, ce pot face ?

4 Răspunsuri 4

GreenArrow89
Cunoscător

Telefon poți cumpăra când ești în ultimile 6 luni de contract

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depinde cât timp au de la ultima prelungire și dacă ai luat telefon sau nu.

Te sfătuiesc să intri in legătură cu un consultant Orange din aplicația My Orange-Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau, în magazinul online, să insiști pe un telefon până ți se va deschide chatul lor în dreapta ( asta de regulă pe laptop/ desktop), unde vei fi întrebată dacă ai nevoie de ajutor și apeși pe butonul ,,DA" pentru a intra în legătură cu ei. Aceștia te vor lămuri concret cum stă treaba.

Sper să reușești!

Succes!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cand ai facut ultima fidelizare/prelungire de contract? Pentru achizitia la abonament a unui telefon cu pret redus (in rate sau toti banii o data) este necesar sa treaca minim 18 luni din cele 24 minim contractuale.

Razvan
#StarMember

Salut! Ai făcut cumva o achiziție de telefon in ultimele 14 luni? Prelungirea actualului contract ai făcut-o în Orange Shop/Store/telefonic/magazin online?