anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachet Entry + receiver SCART

AlexBerga1
Începător

Buna ziua,

Sunt interesat de Pachetul Entry care contine internet 500+TV, unde scrie ca se ofera un receiver in custodie. Am doua televizoare, unul mai nou care poate decoda automat canalele si unul mai vechi care necesita un receiver dar cu mufa SCART. Mai exista pe stoc decodoare mai vechi cu mufa SCART? Vor putea functiona ambele televizoare sau chiar mai multe la acest tip de abonament, exista vreo restrictie in acest sens? Exista canale blocate in grila standard? Multumesc anticipat!

4 Răspunsuri 4

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Receiverele cu mufă SCART sunt destul de vechi și nu știu sigur dacă Orange mai oferă astfel de echipamente, însă există cabluri HDMI - SCART, cu ajutorul cărora poți rezolva ușor această problemă.

HDMI to SCART  

Legat de numărul de televizoare nu există o limită, dar fără amplificare nu recomand mai mult de 4 televizoare pe o singură ieșire CATV.

6618.jpg

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți opta pentru acces la televiziunea prin cablu pe până la 4 televizoare. Nu știu dacă Orange mai oferă receivere cu ieșire SCART; singura modalitate sigură de a afla este să îi contactezi direct pentru informații actualizate.
Pe piață există adaptoare HDMI–SCART, însă nu pot garanta compatibilitatea sau funcționarea corectă. Recomandarea mea este să încerci, pe cât posibil, să obții un receiver direct de la furnizor.
În ceea ce privește criptarea, anumite canale necesită utilizarea unui modul CI+ sau a unui receiver pentru a putea fi vizionate, în special cele incluse în extraopțiuni.

Anca07
#StarMember

Buna @AlexBerga1 

Cred ca se poate intreba acest lucru, sau poate colegii care vin sa instaleze, vor face acest lucru posibil. De asemeni, cred ca un topic similar sau aproape similar, poti gasi si AICI 

Zi cu soare☀️

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cu mufă scârț, nu cred că există , dar poți cumpăra o mufă care la un cap are scart, iar la celălalt HDMI. Receptoarelor de acum au HDMI sau acele mufe  de tip jack , pe culori.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.