la 06-02-2026 12:58 PM
Buna ziua,
Sunt interesat de Pachetul Entry care contine internet 500+TV, unde scrie ca se ofera un receiver in custodie. Am doua televizoare, unul mai nou care poate decoda automat canalele si unul mai vechi care necesita un receiver dar cu mufa SCART. Mai exista pe stoc decodoare mai vechi cu mufa SCART? Vor putea functiona ambele televizoare sau chiar mai multe la acest tip de abonament, exista vreo restrictie in acest sens? Exista canale blocate in grila standard? Multumesc anticipat!
06-02-2026 01:13 PM - editat 06-02-2026 01:18 PM
Salutare,
Receiverele cu mufă SCART sunt destul de vechi și nu știu sigur dacă Orange mai oferă astfel de echipamente, însă există cabluri HDMI - SCART, cu ajutorul cărora poți rezolva ușor această problemă.
Legat de numărul de televizoare nu există o limită, dar fără amplificare nu recomand mai mult de 4 televizoare pe o singură ieșire CATV.
06-02-2026 01:20 PM - editat 06-02-2026 01:23 PM
Salutare!
Poți opta pentru acces la televiziunea prin cablu pe până la 4 televizoare. Nu știu dacă Orange mai oferă receivere cu ieșire SCART; singura modalitate sigură de a afla este să îi contactezi direct pentru informații actualizate.
Pe piață există adaptoare HDMI–SCART, însă nu pot garanta compatibilitatea sau funcționarea corectă. Recomandarea mea este să încerci, pe cât posibil, să obții un receiver direct de la furnizor.
În ceea ce privește criptarea, anumite canale necesită utilizarea unui modul CI+ sau a unui receiver pentru a putea fi vizionate, în special cele incluse în extraopțiuni.
la 06-02-2026 02:15 PM
Buna @AlexBerga1
Cred ca se poate intreba acest lucru, sau poate colegii care vin sa instaleze, vor face acest lucru posibil. De asemeni, cred ca un topic similar sau aproape similar, poti gasi si AICI
Zi cu soare☀️
la 06-02-2026 03:58 PM
Salutare!
Cu mufă scârț, nu cred că există , dar poți cumpăra o mufă care la un cap are scart, iar la celălalt HDMI. Receptoarelor de acum au HDMI sau acele mufe de tip jack , pe culori.
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor