anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet prin fibra - ati intampinat probleme cu reteaua?

AndraV
Junior

Buna,

Ma intereseaza sa ma mut de la Digi la Orange Internet si TV prin fibra. 

Ati intampinat probleme cu reteaua? 

Merci 🙂 

9 Răspunsuri 9

Radutuby
Cunoscător

Salutare, 

Dacă ești un ''pasionat/pasionată'' al jocurilor online și pentru tine contează în primul rând latența redusă (ping-ul),

rețeaua Digi reprezintă o opțiune mai avantajoasă.

În schimb, dacă pui pe primul loc viteza de transfer, stabilitatea conexiunii și un raport calitate-preț echilibrat, atunci

Orange este, fără îndoială, alegerea mai potrivită.

O zi faina sa ai.

AndraV
Junior

Multumesc, 

Nu sunt interesata de jocuri video , ci doar de un wifi bun si claritate la TV 

În cazul ăsta consider ca Orange are cea mai bună soluție pentru tine. 😊

AndraV
Junior

Multumesc 🙂

zi frumoasa

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mici probleme am mai întâmpinat, dar generale. Doar la mine, niciodată și sunt abonat la servicii de mult timp. Am fost mai întâi prin rețeaua fostului T, iar de câțiva ani, doar pe fibra proprie Orange.

Nu am întâmpinat probleme!

Recomand cu încredere serviciile fixe de la Orange, care sunt Nr.1.

AndraV
Junior

Multumesc pentru info 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Cele mai bune informații despre calitatea internetului le poți obține întrebând vecinii/prieteni care locuiesc în aceeași zonă ca și tine. Pot fi diferente de la o zona la alta.

La modul general, Orange oferă cele mai mari viteze de download și upload oferind pachetul fiber 2100. 

Dacă ești un utilizator normal nu vor exista diferente mari la mutarea de la Digi la Orange.

OrangeCustomer1
Explorator

Bună, @AndraV

Eu din păcate nu pot recomanda fibra Orange cu toată încrederea. Spun asta deoarece totul funcționează bine până apar problemele. La Digi au cele mai multe echipe tehnice pe teren, suport clienți 24 din 7 fără niciun cost adițional și, în cazul în care ai diverse solicitări tehnice, sunt cei mai deschiși să îți facă pe plac. De exemplu, ai nevoie de un echipament în bridge fără dureri de cap, se rezolva imediat. La fel și dacă vrei sa ai soluție custom de rețea. Dacă acestea nu sunt de interes pentru tine, poate fi o idee buna, dar din nou, discutabil. Mobilul Orange pentru mine e cel mai bun dacă ma refer la performanta retelei. Nu zic ca fibra lor nu funcționează corespunzător sau ceva, doar ca șansele să ai probleme sunt mai mari, din ceea ce se vede. Decizia îți aparține în totalitate. 

Mihai47
Începător

Buna,

Sa nu va mutati! si eu m-am mutat si la prima problema, defectiune, nu vine nimeni sa-ti rezolve intreruperea serviciului. din 25.09. am ramas fara internet si tv. azi 30.09 si tot la fel sunt.

O zi buna!