la 05-04-2026 09:42 AM - editat ultima oară la 05-04-2026 02:22 PM de FLo1
Bună ziua! In Focsani pe Aleea Echitatii nu avem servicii orange tv si internet deloc de ieri dimineața. În aplicație scria ca va fi remediata la ora 2 noaptea, iar acum scrie ca e în curs de actualizare.
la 05-04-2026 10:09 AM
Salutare!
Știu că este neplăcut să rămâi fără servicii funcționale, însă, momentan, cel mai bun sfat pe care ți-l pot oferi este să ai puțină răbdare. Cel mai probabil, avaria este în curs de remediere și se lucrează deja la soluționarea ei.
Îți doresc o zi frumoasă în continuare și sper ca problema să se rezolve cât mai curând 🙂
la 05-04-2026 10:18 AM
Salutare!
Din păcate, astfel de probleme pot avea un termen de rezolvare de până la 72 de ore, ramane să aștepți pana la remedierea problemei. Între timp, ca solutie de compromis, ai putea folosi rețeaua 4G/5G din zona ta, creând un hotspot de pe telefon pentru a avea acces la internet.
Pentru TV, poți utiliza aplicația Orange TV Go, dacă dispozitivele tale sunt compatibile.
Să sperăm că totul revine la normal cât mai curând!
la 05-04-2026 11:13 AM
Salutare!
Din păcate, nu prea ai ce să faci, decât să aștepți, dacă ai primit mesaj. Înseamnă că este ceva mai greu de rezolvat decât s-a anticipat, dar se știe de situația respectivă și trebuie să se rezolve.
Baftă multă!
la 05-04-2026 01:32 PM
De la.orange nici un mesaj,dacă intru eu în aplicație îmi scrie raspuns ca se va remedia,dar nu mai spune când.Daca as fi avut toate serviciile la ei?cum as fi știut ceva?Normal era sa remedieze dar cred ca nu lucrează sambata și duminica și sigur voi plăti chiar și dacă doua zile nu mi-au livrat nimic. Dezamăgită sunt!
05-04-2026 01:39 PM - editat 05-04-2026 01:40 PM
Dacă este vorba despre o avarie majoră, cu siguranță se intervine chiar și în weekend pentru remedierea ei.
Nimeni nu își dorește ca astfel de situații să afecteze utilizatorii, iar cei de la tehnic cred că fac tot posibilul pentru a restabili serviciile cât mai rapid.
Știu că este o situație neplăcută și îți înțeleg frustrarea dar din păcate, astfel de probleme pot apărea uneori, și nimeni nu cred că și le dorește. Sper să se rezolve cât mai curând 🤝
la 06-04-2026 09:32 AM
@FilipMarilena, s-a rezolvat situația cu serviciile fixe?
la 06-04-2026 10:19 AM
Nu s-a rezolvat,am sunat nu raspunde nimeni,robotul spune ca se cunoaște situatia.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor