14-01-2025 06:43 PM - editat 14-01-2025 06:50 PM
Buna. In martie imi expira contractul pentru tv+internet, cu cat timp inainte il pot reînnoi? Oare se poate chiar si acum? Nu stiu de ce am impresia ca este posibil cu 3 luni inainte de expirarea perioadei minime, dar s-ar putea sa ma insel.
Si...cam care ziceti ca sunt sansele sa il prelungesc cu aceeasi oferta pe care o am acum? (Fibra 500 la 1€ si Tv Premium la 4€, oferta primita cand s-a instalat fibra in oras)
Ps. Si....oare cum sa-l prelungesc? 😂 0219890 e OROC din ce stiu. Prin apel la 300? Sau se poate pe Djingo?
14-01-2025 06:57 PM - editat 15-01-2025 05:23 AM
Salutare!
Poți să încerci și acum, pentru că ești în ultimele 3 luni contractuale, pentru a obține o ofertă corespunzătoare. Sigur că poți prin oricare dintre metodele amintite , inclusiv din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.
Baftă multă!
la 14-01-2025 07:41 PM
Salutare!
Teoreetic oricand, practic depinde ce anume doresti. Eu prefer sa folosesc pagina de contact si sa timit un mail cu ce anume doresc. De fiecare daca am fost sunat la cateva zile pentru prezentarea ofertei. Nu intotdeauna a fost la prima strigare, dar a fost ceva care m-a ajutat.
De regula, ofertele mai bune sunt in apropierea sau dupa iesirea din perioada minima.
Recomandarea mea ar fi sa nu ceri luna de pe cer. In rest, cred ca veti ajunge la un numitor comun.
la 15-01-2025 02:17 PM
Salut! Pentru a obține o ofertă cât mai aproape de dorințele tale, îți recomand să contactezi ORO după expirarea perioadei minime contractuale, cu siguranță vei avea parte de mai multă flexibilitate în negociere decât în prezent. Da, se poate obține o ofertă de fidelizare cu maxim 90 de zile înainte de expirare, dar este net inferioară față de cea după expirarea perioadei.
la 15-01-2025 04:32 PM
Salut @Blue12,
Cel mai bine astepti pana ti se va termina perioada contractuala apoi poti face o cerere din sectiunea Contact https://www.orange.ro/contact/ sau din aplicatia My Orange.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor