anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza de la datele mobile este foarte slabă

Matei-987
Începător
De ceva timp am viteza de date mobile foarte slabă, în jur de 1-2mbps , câteodată chiar deloc.Inainte mergea bine , dar după ce a trebuit sa rencarc din nou pentru luna asta , datele mobile mergeau foarte prost.Restul familiei mele NU întimpina această problemă.Am restartat telefonul deja, am oprit și am pornit datele mobile.În Onesti, jud Bacău
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai comutat la conexiune pe automat? Te întreb, pentru că observ că ești pe H+! Încearcă așa, eventual și pe modul avion și apoi revino și spune-ne dacă este mai bine. Dacă nu s-a schimbat nimic, sună la 300 sau ia legătura cu ei prin Chat Djingo și roagă-i să-ți reseteze contul. Baftă!

Pancetta
Angajat Orange
salut. daca zici ca ceilalti membri ai familiei nu intampina aceasta problema, ai mai putea verifica si cu SIM-ul tau in alt telefon; eventual si cu un SIM de-al altcuiva in telefonul tau. In functie de rezultate, identifici veriga slaba :).

DNG
Începător
Și la mine de 2 zile viteza este de la 1mbs la 5mbs și semnal la telefon 4G.Înainte era de la 50 mbs. Nu este vorba de telefon, am încercat și cu alt telefon cu altă cartelă orange, însă aceeași problemă. Mă gândesc că ar putea fi de la vreo antenă. A mai întâmpinat cineva această problemă?

Anonim
Neaplicabil
Client Orange, toate serviciile. - București, - Mi 10T Pro 5G - Abonament 5G - Internet mobil prost Soluție: abonament Vodafone 5G (cea mai bună alegere, iar pe cel de Orange l-am inchis platind rezilierea prin contravaloarea a 3 luni)

VoX
Junior
Este cunoscut ca un Onești, mai ales intre orele 8,00 - 13,00, datele mobile sunt foarte slabe.. Am sesizat acest aspect la Orange și arunca pisica ca sunt multi utilizatori, ca de-abia sub 1,5 Mbps ar fi eventuale probleme.. Unii știu doar tabla înmulțirii și adunării.. Nici Orange nu face excepție..Ce vina au utilizatorii ca rețeaua este efectiv slaba? Nu cred ca mai stau mult timp la ei.. Și sunt foarte multi nemulțumiți de aceasta stare de fapt..