anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza de internet pe mobil este execrabila

Sergiu10
Junior

Sunt pe prepay si am reincarcat cu 6 euro, orange se lauda cu viteze de 500 mb si in realitate mai mult de 20 de mb nu urca in test, am incercat in toate zonele din oras. Pe website scrie ca au acoperire 5g in tot orasul, in realitate nu exista, am incercat si pe alt telefon si este acelasi rezultat. O sa trec la Digi, macar la ei acei mb sunt reali si nu fictivi chiar daca viteza e mai mica. Nu va lasati pacaliti, este furt pe fata ce se intampla!

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Junior

Salut Sergiu,

In ce oraș ai făcut testele?

Pentru 5G, daca este disponibil în zona ta, in unele cazuri trebuie contactat serviciul clienți pentru activarea acestuia.

https://www.orange.ro/contact/ 

Alba-Iulia, sa lasam la o parte 5g, pe 4g viteza este de sub 10mb cu semnal full si este constanta asa absolut in tot orasul, am incercat si pe alt telefon, pe alt sim cu alt numar si vitezele sunt la fel, ma simt pacalit ca la ei pe website se lauda cu viteze de 500mb si in realitate sunt sub 10mb. Am scris la support, sper sa se rezolve.

Daca in tot orașul vitezele sunt constante atunci este o performanță (pozitiva sau negativa).

Poate e o problema temporara.

Telefonul celălalt cu care ai incercat tot asus este?

Încearcă și o resetare a setarilor de rețea.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă nu prinde nicăieri, poate înseamnă că ai o problemă pe contul tău și trebuie să îi contactezi pentru a-ți face o resetare de cont.

Nu are cum să fie vitezele limitate peste tot! Poți să le ceri să ți se dea și acces și la 5g, dacă ai acoperire.

Poți să-i contactezi:

-din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj;

- din Chat Djingo  , și ceri transfer operator;

- din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Sper să reușești!

Succes!

Salut, i-am contactat si astept raspuns, pe langa 5g viteza pe 4g este de sub 10 mb si nu este normal.

Vio73

Există persoane  pe aici care spun că prind viteze bune în Alba Iulia pe 4g+ la Orange, decât pe 5g la Digi.

Poate ține și de telefonul pe care îl folosești, ce benzi suportă.

Este rog phone 6 varianta EU, nu cred ca e problema de benzi la un telefon de 5000 de lei

DanielaH
Moderator

@Sergiu10, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o.

Ne poți oferi mai multe detalii? Este o situație recentă sau persistă de mai mult timp? În ce zonă/ localitate?

Salut Daniela, sunt din Alba-Iulia si semnalul este full pe 4g iar vitezele sunt de sub 10mb, de curios ce viteza ai pe 4g ?

RafaHelper
#StarMember

Salut @Sergiu10

Asa este peste tot din cauza super aglomerării rețelei (prea multi utilizatori) mai ales pe rețeaua 4G.
Poti sa atașezi un test de viteza si sa ne spui in ce zona a fost efectuat?

Salut, testul a fost facut in orasul Alba-Iulia pe 4g iar vitezele sunt de sub 10mb constant. Am contactat supportul sa vedem daca se rezolva, daca nu ma portez la digi si aia e.

Vio73

Sper că răspunsul va fi unul corespunzător și se va rezolva problema.