Inca mi se pare ciudat textul "nu garantam functionarea aparatului daca nu este cumparat de la noi".
Am cumparat un IPhone SE (2016) acum doi ani si putin dintr-un magazin (nu conteaza numele) si a functionat perfect. Sunt curios care ar fi diferentele fizice intre produsul cumparat de mine din magazin si produsul vandut (la vremea respectiva) de Orange (sau orice alt operator, ca si comparatie)? Nu ma leg de Pixel si de telefoanele mai putin vandute in Romania. Ar fi ideal ca textul sa sune cam asa: "nu ne asumam functionarea telefonului in cazul in care producatorul nu are un acord de servicii cu Orange" (servicii=VoLTE, VoWiFi, RoAlert si alte din astea). VoLTE si VoWiFi cam incep sa devina obligatorii (in masura in care 2G si 3G cam au o data in calendar la care ar trebui sa fie trase pe dreapta).
Ca sa raman in intrebare: am un Huawei Nova 8i (e dual sim) cumparat de la Orange si, pe langa Orange, am bagat si o cartela de Vodafone (abonament PJ). A mers perfect Apel 4G si Apel WiFi (evident, ambele cartele in telefon, dar si inchise pe rand, ca sa nu am dubii). Nu mai spun ca sotia, care este pe Vodafone (motive strict legate de semnalul de la ea de la munca) are telefon cumparat de la Orange, folosit in Orange cateva luni si de vreo 2 ani e in Vodafone si functioneaza perfect (chiar daca la momentul introducerii cartelei de Orange, a fost instalat un programel al Orange pentru setarile de retea).
Ar fi, zic, solutia sa nu activeze aparatul daca nu corespunde, si atunci e simplu (evident, cand exista o gama larga de produse certificate/colaborare intre operator si producator).