anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Viteză infimă în județul Galați folosind 4G/5G

VasilievAndrei
Vizitator

Bună seara și La mulți ani!

Începând de ieri seara conexiunea folosită prin date mobile (4G/5G) este una mizerabilă. 

Am încercat diferite metode cum ar fi: resetarea device-ului (iPhone 16 Pro), activare/dezactivare date mobile, Airplane mode on/off dar fară nici un succes. 

Atașez și o poză cu speedtest-ul făcut prin Fast.

Alte sugestii? 

Vă mulțumesc,
Andrei 

13 Răspunsuri 13

MihaiC99
Campion

Salutare!

Încearcă să contactezi serviciul clienți pentru a vedea dacă sunt probleme sau ceva lucrări în lucru în zona ta. De asemenea vor verifica daca sunt probleme legate de contul tău.

Salut!

Voi încerca mâine sa îi contactez. Mersi frumos de răspuns.

Poți încerca să testezi și sim-ul într-un alt telefon sau să-i întrebi pe cineva din jurul tau daca întâmpină aceleași probleme.

De asemenea dacă folosești un VPN îl poți dezactiva. Poți reseta și setările de rețea și vezi daca se schimba ceva.

Nu folosesc VPN, voi încerca și sim-ul într-un alt telefon + reset la setările de rețea. 

Heavyd
Explorator

La Timisoara au facut downgrade de retea!!!

Dimineata intra N78 cu viteza de ~600 Mbps, si din seara asta numa N1 cu maxim ~100 Mbps.

Mie frica sa sun la serviciul clienti ca iarasi imi bulesc profilul la abonament......

Au anunțat undeva sau?

Vad pe cellmapper pe ce benzi se conecteaza telefonul

Voi încerca mâine la support.. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil datorită lucrărilor pe care le efectuează mai apar și probleme de genul în anumite zone.

Da, ar trebui să iei cumva legătura cu cei de la suport, poate te ajută!

Baftă!

Ar fi putut sa anunte.... Cu un mesaj scurt, hey schimbam freccebta cu intarziere 🤣.

La Timisoara N78 a revenit la normal

Și în județul Galați viteza a revenit la normal.

Viteza destul de buna. Bine că sa rezolvat.

mihai_13
Maestru

Da aseara  in Galati a fost o "sincopa"  pe 5G    1,2 mb  in download  .. iar  pe LTE  erau circa 80mb in download   , nu am stat sa urmaresc exact cat timp a durat (eram la serviciu) dar in jur de 2 ore maxim  , dupa care a revenit "in forta" 😋