la 07-11-2025 02:43 PM - editat ultima oară la 07-11-2025 03:02 PM de DanielaH
M-am mutat de aproape patru ani într-un mic orășel din județul Buzău. În fiecare lună pică rețeaua de internet. În ultima perioadă a picat pe 14, 22, 27 octombrie și azi, pe 7 noiembrie. Când se întâmplă asta, nu mai avem acces la telefon, internet fix sau mobil, nu se mai poate plăti cu cardul în tot orașul și nici eu nu pot să-mi continui munca.
Întrebarea mea este: cum e posibil să se deterioreze infrastructura o dată pe săptămână? Asta în condiții de vreme bună...
Suportul nu ne poate da un răspuns clar. După 30-40 de minute de navigat printr-un labirint de meniuri, coduri și comenzi vocale, ești transferat la trei agenți diferiți, cărora trebuie, din nou și din nou, să le explici situația de la zero, să oferi informații despre codul de facturare etc., ca într-un final să ți se spună că tehnicienii din zonă nu au raportat nimic in notite și să ți se ureze o zi frumoasă.
la 07-11-2025 03:38 PM
Salut și bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o :((
Înțeleg că ai făcut deja o sesizare la Serviciul Clienți, corect? Ai cumva numărul de sesizare să verificăm și noi cu colegii care este statusul?
la 07-11-2025 06:29 PM
Buna Daniela, si multumesc pentru raspuns. nu am un numar de sesizare in schimb am codul "Deranjament infrastructura 84160". Am sunat de n ori si de fiecare data nu se stie care este problema sau mi se spune sa astept. Dupa 8 ore in sfarsit a revenit internetul fix cand s-a terminat programul de munca...
la 07-11-2025 06:32 PM
Mulțumesc și eu pentru răspuns și pentru confirmarea că s-a rezolvat. Mă bucur.
Te mai așteptăm în Comunitate. Gânduri bune!
la 08-11-2025 04:33 PM
pai da vreau un raspuns clar ce se intampla, asta am intrebat de fapt. Azi iar a picat, nu apare nimic in aplicatie. Nu e posibil asa ceva, am fost la 10 retele diferite, in 20 de ani nu am patit chestia asta. Ok mai pica o ora, doua, la cateva luni dar in halul asta. In fiecare saptamana cate 5-8 ore. Acum 2 zile consecutive.
"cum e posibil să se deterioreze infrastructura o dată pe săptămână? Asta în condiții de vreme bună..." asptept un raspuns oficial
la 08-11-2025 09:41 PM
cica dupa 30 de minute de stat in chat cu suportul voi fi sunat pe parcursul zilei sa mi se dea detalii suplimentare, e 10 noapte
la 10-11-2025 11:30 AM
Bună! Spune-ne, te rog, au revenit colegii cu informațiile cerute?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor