anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sim pt internet

CrisP
Junior
La reînnoirea abonamentului am primit un tel și un sim pt internet.Se poate solicita un număr de telefon pt acest sim?
5 Răspunsuri 5

Miha_Z
#StarMember
Dar nu e venit cu numar? Poti verifica in My Orange.

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca se refera la acel SIM oferit gratuit la prelungire abonament pentru 24 de luni. Cartela SIM, prin definitie, are un numar de telefon asociat. Numarul de telefon este trecut fie pe suportul de SIM, fie undeva in interiorul ambalajului, fie poate aflat in momentul in care se activeaza SIM-ul respectiv. Daca este vorba de SIM exclusiv de date, nu poate fi folosit pentru voce.

Jay
Campion certificat
La prelungirea unui abonament de voce, cu achiziție de telefon, de obicei primesti 2 sim-uri.. Unul pentru cazul în care ai nevoie pentru noul telefon, ca poate sim-ul pe care-l ai nu se potrivește și un pachet prepay, deci un sim cu număr, si 5€ credit.. De unde știi ca ai primit un sim pentru internet? Ai cerut tu? Altfel nu cred ca e pentru internet.. Dacă te referi la pachetul prepay, când vei pune cartela într-un telefon vei primi mesajele de mai jos..

Vio73
#StarMember
Dacă ai primit în sim pentru internet ( date), oricum are și acela număr. Eu cred că ai vrut să întrebi dacă îl poți folosi și pentru voce, ceea ce nu se poate.

DanielaH
Moderator
@CrisP, ai clarificat situația cu SIM-ul? Ai aflat ce număr de telefon are? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii. Te așteptăm.