anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal 4g dar viteza slaba pe s10+!?

Miky
Începător
Cam de 2 luni nu mai am viteza de loc la 4g! Am un s10+ pana acum nu am avut probleme. Poate fi de la telefon? Daca semnalul intra in h+ nu am viteza deloc. Am si un ruter tot de la orange acolo am viteza buna!va atasez si cateva teste te vitez!
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Probabil că te afli la limita de semnal 4g, iar telefonul trece automat pe rețeaua în care semnalul este mai puternic. Văd că nici pe ruter nu ai cine știe ce. Poți merge undeva afară, unde îți intră o fărâmă de 4g și să tastezi *#0011#, și apoi faci o poză, că să ne dăm seama cum este și încărcarea rețelei și semnalul. Cred că o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro n-ar strica, în care să le explici că semnalul 4g e cam lipsă. Baftă!

FaraUnID
Campion certificat
Despre calitatea conexiunii la internetul oferit de Orange s-a discutat pe N topicuri. In mod particular, in aceasta perioada (carantia, autoizolare, lucrul de acasa) se inregistreaza cresteri substantiale ale traficului de date si inevitabil apar congestii in retea. Foarte multi utilizatori s-au plans, atat aici cat si pe Softpedia, despre aceste aspecte. Si la mine sunt momente in care pe o conexiune 4G, viteza nu trece de 1,9Mbps nici de pe telefon si nici de pe Airbox-ul B5583B din dotare. Desigur, poate fi si o problema punctuala in cazul tau, precum o defectiune la unul din echipamentele din retea.

Miky
Începător
Nu stiu ce sa zic la ruter am viteza super buna. Atasez un test de viteza la 4g si un test de viteza tot 4g dar de la ruter. Cum poate fi asa diferenta?

Vio73
#StarMember
Ai semnal Slab (RSRP - 114). De la - 100, e cam problemă cu recepția în general. Încărcarea rețelei nu este mare în zonă ( RSRQ 7), iar ruterul recepționează mai bine. Doar vezi singur diferențele. Samsung este în general mai slab la recepție, lucru cunoscut de mulți.