anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Scadere putere semnal internet mobil de aproximativ o luna

Florin_D
Cunoscător certificat
Am observat de aproximativ o luna ca semnalul GSM pe telefonul meu a scazut usor in sensul ca semnalul 4G+ nu prea mai apare pe telefon decat foarte rar. In mare parte am doar 4G, iar cand sunt intr-o zona unde in trecut aveam 4G, acum am 3G sau chiar 2G! Sunt oare singurul care pateste acest lucru sau a mai observat si altcineva acest aspect? Vreau sa mentionez ca am mutat cartela si in alte telefoane si "problema" persista!
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Florin, da mai multe detalii despre zona, și viteza eventual... Așa am făcut și eu.

Vio73
#StarMember
Și la mine este slabă viteza. Semnalul este cam la fel, dar viteza e cam praf!

Razvan
#StarMember
Este de la încărcarea rețelei. Când 4G+ este încărcat devine 4G, și dacă sunt și mai mulți utilizatori trece în 3G/2G, după caz. Acest fenomen este întâlnit în toată țara.

Vio73
#StarMember
Posibil să fie! Dar văd că și dimineața acum. Probabil că stau foarte mulți pe net și vorbesc la telefon și astfel se ia din putere. Acum înțeleg de ce reprezentanții Orange au spus că vor mări capacitățile rețelei!

Jay
Campion certificat
Probabil ca multi si-au schimbat obiceiurile, sau, poate înainte zonele aglomerate erau altele, acum s-a mutat aglomerația.. pentru ca multi nu mai lucrează si, cum multi nu lucrează în zona în care si locuiesc..

Szabolcs
Explorator entuziast
Am vazut azi dimineata la stiri, ca vor sa reduca viteza cei de la hbo go, netflix, pt ca in perioada aceasta se foloseste prea mult net, si cam incurca companiile mai mari. Sa fie si asta strategia orange sau nu, nu stiu.

Miha_Z
#StarMember
@FlorinD e posibil ca un motiv sa fie din cauza izolarii la domiciliu a mai multor persoane, ceea ce duce la o suprasolicitare a retelei.

Ascary
Campion certificat
La mine parca s-a imbunatatit downloadul :)) Uploadul a scazut nitel.

Florin_D
Cunoscător certificat
Faza cu scaderea semnalului, nu a vitezei la internet am observat-o inainte sa inceapa nebunia cu virusul, chiar si afara sunt puncte unde de obicei aveam semnal 4G macar acum am 2G si in cazul bun 3G. Deci nu e de cand lumea sta acasa! Nu am bagat-o in seama intrucat am considerat ca este doar o chestie provizorie... dar se pare ca persista si chiar usor agravata. Este drept ca acum lumea sta si chiar consuma mai mult internet decat de obicei, dar cred ca fluxul nu s-a schimbat prea mult intrucat daca nu folosesti internetul la munca, il folosesti acasa deci tot cam acolo este 😉 Nu am o zona anume, ci in cam toate zonele unde stiu ca sunt diferente de semnal! acasa spre exemplu este ok desi semnalul este slab, dar nu prea sesizez ca doar acasa stau pe wi-fi dar spre exemplu la munca, acum cand este aproape pustiu in institutie, semnalul este mult mai slab decat inainte.

Ascary
Campion certificat
E clar ca este ceva de la antenele Orange. Ar trebui sa informezi serviciul internet pentru a remedia problema. O sesizare depusă in My Orange ar fi un prim pas.

Florin_D
Cunoscător certificat
Se pare ca inca problema persista. Acum sunt la job, dar daca si azi cand voi ajunge acasa, am aceeas pb, voi suna la serviciul clienti Orange si voi face o sesizare!

Ascary
Campion certificat
La mine viteza e constanta,cam atata am avut mereu,rural-Arges: