anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai am acces 5G pe Xiaomi mi mix 3 5g

mosoimarius
Începător
Buna ziua ,
Poate cineva să mă lămurească de ce din data de 27.05.2020 nu mai am acces 5g pe acest terminal ? Menționez că am un abonament mi 30, care a mers impecabil pe 5g pe terminalul meu !
22 Răspunsuri 22

mosoimarius
Începător
Am mai făcut o plîngere....iar în telefon am pus momentan o cartela de Digi care merge impecabil pe 5g... La Orange aveam o viteză mai buna pe 5g și acoperirea pe București mai buna ! Acum aștept rezolvarea de la Orange! Sper ca aceasta sa vină cît mai curând! Vă țin la curent! Salutare comunitate, sa auzim numai de bine!

Vio73
#StarMember
Să sperăm că de data asta este cu noroc!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

mosoimarius
Începător
Buna ziua, Azi am primit comanda : Samsung Note 10 plus 5g si cu el am reusit sa deblochez cartelele (MeStart25,Me30) . Din a treia incercare(fortare la 5g) ,pentru fiecare cartela, acestea au prins viata ! Acum merg perfect (5G) si pe Xiaomi Mi Mix 5g! Cred că au avut o problema pe client 5g, care probabil o puteau rezolva si cei de la tehnic Orange! Bine că am reusit să o rezolv si să ma pot bucura de 5g in continuare !(dupa 3 saptamini de pauza si patimi) Toate cele bune si să auzim numai de bine!

RafaHelper
#StarMember
Salut @mosoimarius, Nu cred ca am înțeles corect, ti-ai comandat un telefon cu 5G ca sa testezi cartela in el?

mosoimarius
Începător
Da.... Am comandat întîi un abonament nou( cel de 25 euro , deși aveam unul de 30 de euro) și apoi da , un telefon nou, mai puternic și compatibil 100% in rețeaua Orange !

Vio73
#StarMember
Foarte bine că ai reușit să rezolvi! Felicitări și să ne ții la curent cu detalii despre capacitățile rețelei 5g!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Emanu900
Explorator entuziast
Se filtreaza IMEI-urile telefoanelor iar cele ce nu-s din oferta curenta sau anterioara a Orange nu mai primesc acces 5G in retea dupa niste zvonuri.

Andrei_55
Începător
Ar fi foarte urat din partea Orange sa filtreze IMEI-urile. Mie mi s-a spus ca nu garantează funcționarea 5G pe terminale care nu sunt achiziționate de la Orange, cu toate ca modelul meu, Xiaomi 10T Pro 5G, este și in oferta Orange... Aveti idee daca sunt anumite setari ce trebuie facute telefonului, altele decat cele activate de Orange la ei in sistem, pentru a functiona 5G-ul ? Am incercat in mai multe zone din București dupa ce mi-au confirmat activarea serviciului si nu mi a aparut niciodata 5G 😞