anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Problema de acces a retelei 4G in abonament

Iulia071
Junior

Buna! In ultima vreme am intampinat dificultăți in utilizarea datelor mobile. Aveam 3G initial, dar acum, cu oprirea graduala a acestei retele, am decis sa schimb SIM-ul (caci era si vechi). 
Am introdus SIM-ul nou, am tastat PIN-ul si cand sa activez datele mobile, tot 3G imi arata si la fel de rau merg. Ce as putea face?

Mentionez ca telefonul este setat pe 4G.

1 Soluţie acceptată‚

Iulia071
Junior

Am rezolvat. Mulțumesc tuturor pentru mesaje. 
In cazul in care cineva se mai afla in situatia mea, trebuie sa contactati un operator prin apel la 300 sau in scris, prin chat-ul MyOrange si ii explicati situatia. In cazul meu, a fost nevoie de o resetare a contului de client, dupa schimbarea de SIM.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Pololică
#StarMember

Salutare!

Vorbim de prepaid sau abonament? Stiu ca la cartele, accesul la 4G este conditionat de o optiune activa (cum peste 90% din cartelisti au).

In zona, cum stai cu semnalul? Incearca o cautare manuala si vezi ce retele iti apar.

PS: sa intreb daca telefonul e pus sa se conecteze la retele 4G?

Eu am abonament, iar telefonul este deja setat sa se conecteze la reteaua 4G, insa nu stiu ce are, de mi se afiseaza tot 3G sau uneori E.

In zona ar trebui sa fie bun semnalul.

Incearca o cautare manuala de retea. Ar trebui sa vezi toate retelele din zona (2G/3G/4G, indiferent de operator) si poate poti pune un print screen cu ce a gasit.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Iulia071,

Nu ne-ai spus ce telefon folosești si in ce zona te afli acum. Te așteptam sa revii cu aceste detalii.

Sunt in Iasi si folosesc iPhone 11

delfinas
#StarMember

Ai incercat sa bagi SIM-ul in alt telefon? Poate telefonul are probleme, e cam vechi modelul.

Da, este la fel. Datele merg foarte greu

In interior e pb asta sau si outdoor?

In ambele medii este aceeasi situatie

Iulia071
Junior

Am rezolvat. Mulțumesc tuturor pentru mesaje. 
In cazul in care cineva se mai afla in situatia mea, trebuie sa contactati un operator prin apel la 300 sau in scris, prin chat-ul MyOrange si ii explicati situatia. In cazul meu, a fost nevoie de o resetare a contului de client, dupa schimbarea de SIM.

Iulia, ne bucurăm că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm.