anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu pot accesa internetul desi azi am incarcat cu 5 euro??

Andrei_25
Junior entuziast
Am dat banii degeaba pe o cartela de reîncărcarea fara ca sa primesc beneficiile promise. Nu am internet deloc pe 4g, nu am 3g, nu am nimic. Oribila situatie 🙂 ms fain orange, mereu mi-am dorit o carantina fara internet
32 Răspunsuri 32

Jay
Campion certificat
Probabil încă nu a fost finalizată tranzacția.. Cred ca trebuie sa mai ai puțină răbdare.. in weekend au mai fost cazuri..

Miha_Z
#StarMember
Din cauza unui numar mare de solicitari e posibil sa functioneze mai greu si actualizarea bonusurilor.

Ascary
Campion certificat
Nu este vina Orange. Fiind si Duminica traficul este foarte mare acum. Sunt sigur ca o sa primesti toate beneficiile in curand.Este o situatie neplacuta pentru toata lumea,putina rabdare.

Jay
Campion certificat
Mai găsești aici un subiect asemănător.. https://comunitate.orange.ro/questions/2269901-incarcare-prepay-abonament-my-orange-nerealizata

teacher_
#StarMember
Salut! Ai încărcat credit, sau opțiune? Ai făcut încărcare din contul tău, sau prin alta metoda..? Ai incercat să resetezi telefonul? Să înțeleg că nu ai primit nici un mesaj după efectuarea reîncărcării..?

FaraUnID
Campion certificat
Si screenshot-ul ala trebuia se ne demostreze ce? La info credit ce informatii primesti? In alta ordine de idei: De unde ai luat cartela de reinacrcare de 5 euro? Cartela de reincarcare ofera credit curat si trebuie sa activezi tu optiunea dorita in limita creditului disponibil.

Andrei_25
Junior entuziast
Eu pățesc asta de fiecare dată după ce reincarc. Primesc mesajele cum ca am credit, minute, mesaje, internet, dar nu pot sa le folosesc. Mi se intampla asta in primele 48 de ore de cand are loc tranzactia si problema asta mi-a aparut in urma cu vreo 3 luni dar am tot sperat sa se remedieze... sunt trist

teacher_
#StarMember
Faci te rog un screen shot la mesajul cel mai recent primit după reîncărcare? Poate ne dăm seama așa.

Jay
Campion certificat
La prima vedere, screenshot-ul, demonstrează că datele sunt pornite, dar, nu pare să aibă net.. Si ca tocmai a depus o sesizare la care a dat nota 2.. Eu am avut un telefon care mai rămânea uneori fără net zile întregi, până observam ca nu primesc mail -uri.. Si ii dădeam restart.. tot asa arăta ecranul.. Dacă ai primit resursele si doar netul nu merge, să nu fie si de la telefon..

Andrei_25
Junior entuziast
Vina mea sigur nu e. Nu e nici pentru ca e werkend, pentru ca de ultimele 3 luni incoace, patesc asta mereu. Fiind atat de mare ca orange, as fi vrut sa isi tina promisiunile inca de la inceputul tranzactiei, nu dupa 48 de ore. Am tot dreptul sa fiu revoltat in legatura cu ce se intampla

teacher_
#StarMember
Noi incercam sa te ajutam. Poți să pui un screen shot cu ultimul mesaj primit de la Orange, prin care ți se confirmă reîncărcarea și resursele..?

FaraUnID
Campion certificat
Vad ca tu raspunzi doar ce vrei tu si eviti sa raspunzi la intrebarile care ti-au fost adresate de ceilalti colegi! 1. Ai cumparat cartela de reincarcare razuibila? 2. Ai cumparat tichet de reincarcare? 3. Ai reincarcat online? 4. Ai reincarcat direct cu optiune sau credit? 5. Ce informatii primesti de la Info Credit? @Jay In acel screenshot se vede ca datele sunt active, iar el este deja online ca altfel nu avea cum sa acceseze acel survey!

Jay
Campion certificat
@FaraUnId, abia am facut ochi, la asta nu m-am gândit :D, ca fiind survey-ul in spate, cumva l-a accesat.. eu am considerat că, dacă lângă semnal nu este acel 4G pe care l-am văzut pe telefonul meu, nu are net.. Probabil are posibilitatea să se conecteze la wi-fi..

Andrei_25
Junior entuziast
Mesajele care confirmă că am mesaje, internet, minute, si screenshot-ul care le infirmă afirmația