anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Deși am am o opțiune activă de 5 euro datele mobile nu îmi funcționează

Mady2
Junior

Deși am am o opțiune activă de 5 euro datele mobile nu îmi funcționează

1 Soluţie acceptată‚

Mi-a schimbat cartela cu una nouă și acum datele mobile sunt 4G

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți verifica în My Orange ce resurse sunt alocate sau ce opțiune apare ca activă în secțiunea Opțiuni?

my orange app - altele - optiuni 

Daca nu ai aplicatia my orange instalata sau nu ai un cont my orange, atunci apeleaza *133# pentru a afla ce resurse ai disponibile.

Important este de vazut daca ai activa o optiune ce include minute si net. Daca ai incarcat cu credit si nu ai activat o optiune creditul se va consuma foarte repede (mai ales daca utilizezi datele mobile).

Da am opțiune minute si net

MihaiC99
Campion certificat

Ai vizualizat resursele si sunt alocate? 

@Mady2 verifica daca datele mobile sunt active pe telefon. Poti incerca si o resetare a setarilor de retea. De asemenea verifica in setari daca la apn totul este corect

https://www.orange.ro/help/setri-internet-pe-mobil-144?srsltid=AfmBOoolM-Wa2_93tvBlPnirciD3ZuO2DhLWW... 

8879.jpg

8881.jpg

delfinas
#StarMember

Mady, bun venit in Comunitate!!!

Apeluri poti da/primi? Ai activat internetul mobil din meniul telefonului? Poti face un printscreen la telefon, unde sa se vada iconita de semnal, care e de obicei in dreapta sus?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Mady2
Junior

Apeluri pot da și primi

De când ai problema asta? În ce zonă? Se manifestă doar în interior sau și în exterior?

Poți face un printscreen?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

În ambele zone,chiar nu înțeleg unde e problema

MihaiC99
Campion certificat

@Mady2  la semnal ce iti apare 4G/5G/2G

Daca ai un alt telefon muta sim-ul si vezi daca totul este in regula. Pe telefonul actual banuiesc ca nu ai 2 sim-uri introduse.

Semnal 4/3/2 și am doar un simplu introdus chiar dacă e din 2 simuri telefonul

MihaiC99
Campion certificat

Poti atasa niste screenshoturi de genul:

8883.jpg

8885.jpg

Daca altii din zona respectiva au acces la internet si tu nu ai, iti recomand sa contactezi si serviciul clienti pentru verificari suplimentare.

O să merg cel mai bine la orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat și un restart la telefon? Dacă da, mută sim-ul în alt telefon și vezi ce face.

Vezi dacă ai alții din zona ta au problema aceasta .

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

@Mady2 , ai reusit sa rezolvi problema legata de datele mobile? Ai reusit sa ajungi într-un magazin Orange sau sa contactezi serviciul clienti?

DanielaH
Moderator

@Mady2, s-a rezolvat situația? Funcționează datele mobile?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.