anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Conexiune dezastru date mobile

Misu_Flo
Junior

Buna ziua.

Doresc sa intreb Orange Romania daca are probleme in asigurarea fluxului de date prin internet mobil, in zona MS.

Totodata as vrea sa intreb utilizatorii daca au si ei aceeasi problema de incarcare fff greoaie a paginilor sau altele similare referitoare la roaming.

Contextul este urmatorul: la inceputul anului 2025 am plecat din tara, in zona Ungaria, Austria, Germania.

Transferul de la o retea la alta s.a facut aproape de fiecare data dupa rezetarea telefonului, chiar daca celalalt sim (alt operator) din telefon trecea in reteaua locala in timp util. Apelurile in roaming erau de proasta calitate si nu se initiau tot timpul, chiar daca eram in reteaua locala.

De vreo 10 zile, in oras!!, spatiu deschis, fara ecranare, etc.. durata de incarcare a paginilor este fff mare sau chiar da eroare. Daca mut datele mobile pe celalalt sim/ operator, surpriza functioneaza!!

Resetarea, stergere cashe, etc.. nu au fost suficiente si subliniez din nou, pe alta retea functioneaza!!

Testele de viteza nu au dat diferente uluitoare dar fiecare isi lauda marfa..

Astept raspunsurile voastre.

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu nu am această problemă în Argeș, într-o zonă rurală acum,  la vreo 60 km de Pitești, indoor, din canapea.

Vio73_0-1738001363501.jpeg

Vezi și cu alt telefon sau și pe la alții ce viteze au, din apropiere. Poți intra și în legătură cu ei, din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, și cere-le să îți facă o resetare de cont pentru numărul tău și poate se rezolvă.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut, @Daniela78. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Așa cum a menționat Vio73 este posibil să fie vorba despre Politica de utilizare rezonabilă a resurselor în roaming. De cât timp ești plecată din țară?

Daniela78
Începător

Buna ziua,

Am mentionat o problema la datele mobile si am primit  doua raspunsuri din comunitate, dar problema nu e rezolvata

E cineva de la Orange care modereaza grupul?

Din ce vad consumatorii care platesc abonamentele tot ei isi bat capul cu solutii?

Stiti cum se  poate lua legatura cu un operator?Cand ai urgente nu scrii romane)

MihaelaA
Ex Community Manager

@Daniela78 în Comunitatea Orange majoritatea membrilor sunt clienți exact ca și tine. Atunci când este o situație complexă care necesită verificări adiționale intervenim și noi, echipa Comunității.

Ca să te putem ajuta este nevoie să înțelegem despre ce este vorba, de aceea te-am întrebat de cât timp ești plecată din țară și ai roaming activat.