anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] camera xiaomi se incarca foarte greu

Nehoianu1975
Junior

Buna ziua. M-am portat de curand in reteaua Orange5G. Toate bune si frumoase, pana cand am observat ca , camera mea xiaomi 360 se incarca fff greu , chiar si pe 5G. Tin sa precizez ca pe 4G-ul de la digi (care l-am avut inainte) functiona f bine. Am mai multe sisteme de camere de supraveghere, dar doar aceasta se incarca f greu. Pe wifi merge, pe alte retele, la fel, doar pe orange face asa. Astept un raspuns cu nerabdare. Va multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Nehoianu1975
Junior

S-a rezolvat. Va multumesc tuturor. Eram in proces de portare, si atunci probabil nu era viteza de net pe 5G corespunzatoare. Dupa terminarea portarii , totul e f ok. Inca odata va multumesc tuturor pt ajutor

 

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

arsradu
#StarMember

Salut,

Ai incercat cumva sa faci un test de viteza? Se pot seta camerele pe 4G? Daca da...vezi cum stai cu viteza pe 4G si eventual seteaza-le pe 4G daca ai rezultate mai bune asa.

Client Orange

Nehoianu1975
Junior

camera este conectata la routerul de acasa . Test de viteza am facut , si totul este ok. Cand ma conectez la aplicatia xiaomi home , si vreau sa vad camera , se incarca f greu , si asta doar pe Orange. Sunt convins ca e ceva de porturi, interconectari , sau mai stiu eu ce, 

Da, se poate. Daca pe alt operator (Digi), cu aceleasi camere, si viteza de net ok, totul functioneaza ok...atunci da, suna a problema de interconectare pe Orange.

Din pacate nu ma pricep foarte bine la astfel de sisteme, nu am experienta cu ele, dar poate mai sunt colegi pe aici care te pot ajuta cu problema asta.

Client Orange

@Nehoianu1975: Bun venit în Comunitate. Să analizăm logic: conexiunea camerei prin router e ok, vizualizare prin wifi e ok (înțeleg), deci în ceea ce privește camera și conexiunea cu routerul toate sunt ok. Mie mi se pare că problema e la contul de 5G de pe telefon, unde fie contul necesită un reset, fie semnalul pe 5G are probleme în zonă.

Ai încercat semnalul pe 4G să vezi cum se comportă conexiunea prin Xiaomi Home? Ar trebui să nu ai probleme. 

Pe 4G , e ca si cum nu ar mai merge netul (pt camera) , restul e ok ok pe 4G

@Nehoianu1975: Înseamnă că eu nu am înțeles NIMIC: care device-uri sunt pe fibră și care pe 4G. Am înțeles că abonamentul 5G ar fi pentru telefon. Sper că măcar această informație e clară. Restul depinde de rezoluția video/viteza locală, atât la conexiunea camerei cât și la recepție, oriunde și pe orice terminal (PC, Notebook, tabletă, smartphone) s-ar face.

5G pe telefon. Reteaua de acasa e pe fibra de la alt provider. De pe telefon nu pot vizualiza corect acea camera. Cu fosta cartela de la digi, cu 4G , functiona corect. Am tacut test de banda pe 5G Orange , si e ff bine. De aici problema pe care nu o 8nteleg eu . Multumesc de timpul acordat

Din moment ce camera e adaugata pe cont, si ma gandesc ca undeva se face o conexiune catre serverele pe care ruleaza aplicatia, astfel incat sa-ti afiseze tie informatia pe telefon, over-the-internet, probabil ca acolo este problema. Fie se foloseste un server foarte indepartat, fie e foarte incarcat, fie...nu stiu, probleme de comunicare cu acel server.

Client Orange

Deci am înțeles bine. Ai încercat un streaming (YouTube, Netflix etc.) pe telefon? Tare am impresia că sunt probleme cu contul 5G. Telefonul e OK, doar menționai că pe wifi e ok. Deci se impune o revizuire împreună cu cei de la Orange a locației și a contului 5G. Numai bine. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Le scrii din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Mă gândesc că poate te ajută cei de la Tehnic cumva.

Baftă!

Nehoianu1975
Junior

S-a rezolvat. Va multumesc tuturor. Eram in proces de portare, si atunci probabil nu era viteza de net pe 5G corespunzatoare. Dupa terminarea portarii , totul e f ok. Inca odata va multumesc tuturor pt ajutor

 

Totul e bine când se termină cu bine. Mai mult de problemă pe cont nu avea ce să fie. Numai bine și te mai așteptăm aici în Comunitatea Orange.