exista posibilitatea de a face "share" la resurse pentru netul prin modem+voce.
eu am doua routere ,1 voce si 1 prepay.
motivul pentru care inca nu trec cu prepay-ul la abonament este urmatorul:
pentru noi,care avem 2-3 maxim 10 convorbiri scurte pe mobil,si semnalul mobilului foarte greoi, singurul motiv pentru a trece pe abonament sunt datele,internetul.
dar,repet,nu avem semnal bun la mobil,asa ca as vrea sa pot folosi resursele de date ale telefoanelor pe routere.
din pacate,aceasta optiune este sau era valabila doar pentru modemul mobil,alta treaba care pe noi nu ne intereseaza din n motive,in special semnalul mai mic decat la router,imposibilitatea de a adauga antenuta,si in special plata extra consum.
as vrea sa fie posibil sa folosim si resursele de date de pe mobile,pentru ca actualmente,platesc 2 telefoane...degeaba,ma refer in special la abonamentul de voce de 10 euro.
am incercat sa vorbesc in cateva magazine...dar oamenii n-au timp de asa ceva(in decembrie cand am intrebat de orange money,mi s-a spus ca au auzi de el dar la ei nu a ajuns 🙂 ).
cum s-ar putea realiza acest pachet,mai sunt si altii in situatia mea?
pe chat orange am pus problema de cateva ori,am fost indrumat la operatori,am fost sunat de vreo 3 ori,dar nici vorba,mi se propuneau lucruri care nu au nici o legatura cu ce caut eu.
cum as putea obtine un astfel de pachet?
idei?