anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

resursele de date la comun, nu este o idee buna?

Neaplicabil
exista posibilitatea de a face "share" la resurse pentru netul prin modem+voce.
eu am doua routere ,1 voce si 1 prepay.
motivul pentru care inca nu trec cu prepay-ul la abonament este urmatorul:
pentru noi,care avem 2-3 maxim 10 convorbiri scurte pe mobil,si semnalul mobilului foarte greoi, singurul motiv pentru a trece pe abonament sunt datele,internetul.
dar,repet,nu avem semnal bun la mobil,asa ca as vrea sa pot folosi resursele de date ale telefoanelor pe routere.
din pacate,aceasta optiune este sau era valabila doar pentru modemul mobil,alta treaba care pe noi nu ne intereseaza din n motive,in special semnalul mai mic decat la router,imposibilitatea de a adauga antenuta,si in special plata extra consum.
as vrea sa fie posibil sa folosim si resursele de date de pe mobile,pentru ca actualmente,platesc 2 telefoane...degeaba,ma refer in special la abonamentul de voce de 10 euro.
am incercat sa vorbesc in cateva magazine...dar oamenii n-au timp de asa ceva(in decembrie cand am intrebat de orange money,mi s-a spus ca au auzi de el dar la ei nu a ajuns 🙂 ).
cum s-ar putea realiza acest pachet,mai sunt si altii in situatia mea?
pe chat orange am pus problema de cateva ori,am fost indrumat la operatori,am fost sunat de vreo 3 ori,dar nici vorba,mi se propuneau lucruri care nu au nici o legatura cu ce caut eu.
cum as putea obtine un astfel de pachet?
idei?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Presupun ca e router 4G mobil și vrei ca resursele disponibile în share pe telefon sa le poți consuma si de pe internet fix/mobil? Am înțeles bine?, în acest caz, recomand o sesizare din my Orange la tehnic, mail la serviciu.clienti@orange.com sau la PM la Orange_helper de pe Softpedia. La 300, dacă suni, degeaba vorbești cu ei, deoarece serviciile sunt externalizate și nu au acces la toată baza de date Orange și nu te pot ajuta, chiar dacă vor. Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Vio73
#StarMember
Normal că da. Dar să îi scoți pinul înainte la sim. Că altfel nu merge.

Neaplicabil
vio,vorbesti serios???? voi incerca si eu atunci....

Tina
Cunoscător certificat
Leon, abonamentul de voce-date este de 7 euro. Fac share cu un abonament de 8 euro (plătesc 4 euro deoarece am beneficiat de oferta la momentul in care l-am contractat, reducere 50%). Este abonament de internet mobil.

Neaplicabil
multumesc, Tina, pentru raspuns,banuiesc ca te referi la Orange Net,internetul tau mobil,da,cu acela se poate, cu al meu,Home net nu se poate... eu am voce 10 euro,2x internet=2x 12euro,plus prepay... asta este problema noastra,ca nu putem consuma si resursele de date de pe mobil,din cauza zonei. nu am deocamdata nici o solutie limpede,sa fac un pas hotarat,mai vedem. deocamdata,de doua zile netul e blocat si nu reusesc sa inteleg ce se intampla mai vb de 5g,sa fim seriosi...

Neaplicabil
multumesc mult Vio! as fi preferat sa pot face share si sa ramana telefoanele cu treaba lor....

Vio73
#StarMember
Cu plăcere! Pentru puțin!