anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme internet

Cristianix
Junior

În ultima perioadă am întâmpinat probleme cu conexiunea la internet furnizată de Orange, atât în București, cât și în alte zone precum Bacău și Neamț. Aș dori să menționez că dețin un iPhone 6 Pro, însă nu numai eu întâmpin această problemă, ci și persoanele din jurul meu. Conexiunea la internet se blochează brusc, ca și cum ar fi fost întreruptă alimentarea cu curent electric. În același timp, am testat internetul de la un alt furnizor și acesta a funcționat stabil.

Aș dori să știu dacă cineva are o idee despre cum pot remedia această problemă fara sa fac portare la alt operator?

Multumesc!

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@Cristianix: Astfel de probleme pot să apară cauzate fie de semnalul slab în zonă, fie de o aglomerare (congestie) a echipamentelor conectate la aceiași antenă din zona respectivă. Poate ar fi bine să le transmiți o sesizare cu detalii despre locație și alte date considerate importante de către tine printr-una din variantele de contact disponibile aici. Ulterior vei primi un răspuns după o analiză a situației în cauză.

Te așteptăm aici pe topic cu actualizări ale situației sesizate. Numai bine. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Problema de pe Bucuresti este cunoscuta deja. Bacau...inca nu. Dar banuiesc ca e acelasi lucru si acolo.

Da, sunt probleme de retea.

Ce poti face, este sa dai un telefon la 300 sau sa iei legatura cu un consultat pe chat-ul Djingo de aici, asta incepand de maine dimineata, si sa faci o sesizare de nefunctionalitate. Pentru varianta chat-ului Djingo, daca vei folosi link-ul pe care ti l-am dat, va trebui sa scrii "transfer operator" pentru a fi transferat la un operator (uman).

Poti incerca eventual sa ceri si o resetare a parametrilor de pe cont. In unele cazuri se pare ca ajuta. Mai mult de atat, si o cana mare de rabdare, nu stiu ce altceva ai putea sa faci. Daca ai WiFi in zona, evident, ar fi recomandat sa stai cat mai mult pe WiFi.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

În ultima vreme sunt unele probleme cu rețeaua în unele locuri, pentru că, cel mai probabil, au loc destule lucrări de implementare a unor noi benzi în tehnologiile 4g și 5g. Am tras această concluzie din postările unor utilizatori de pe alte forumuri. Se pare că se urmărește îmbunătățirea rețelei, dar probabil că până atunci, vor mai apărea și disfuncționalități. 

Să sperăm că nu vor durea prea mult și lucrurile vor intra în normal, cu ceva îmbunătățiri.

Am observat că unele persoane reclamă faptul că trebuie să mai dea câte o repornire și apoi își revine, lucru pe care ți-l recomand și ție sau chiar un apel la Serviciul clienți, pentru resetarea contului, după caz.

Baftă!