anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

date mobile nefunctioanale dupa venirea din Serbia

POPALEXANDRU
Începător

Buna ziua,

Am fost plecat in serbia doua zile si mi-am dezactivat datele mobile (inclusiv roaming de date) si localizarea iar la revenirea in Romania le-am reactivat si nu functioneaza nici cum internetul, tin sa mentionez ca l-am pus pe mod avion de mai multe ori, am resetat telefonul, am dezactivat si activat de mai multe ori datele mobile si localizarea

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@POPALEXANDRU: Bun venit în Comunitate. Ai încercat WiFi? Este funcțional? Posibil să ai (să fi rămas) ”datele mobile” dezactivate. Verifică configurarea SIM-ului din telefon privind utilizarea datelor mobile. Bănuiesc că ai cel puțin abonament sau o extra-opțiune activată (dacă ești pe prepay). Client Orange RO sau Orange RO Communications (ex Telekom)?

Te așteptăm cu detalii despre stadiul serviciilor utilizate. Numai bine.

WIFI este functional, datele mobile le-am activat si dezactivat de mai multe ori, am verificat configuratia SIM, inclusiv am incercat prin selectarea manuala a retelei si selectarea unei retele din roaming si apoi revenirea la reteaua  RO orange 

@POPALEXANDRU: Dacă un restart la telefon sau verificarea SIM-ului într-un alt telefon nu schimbă situația, atunci cel mai ok este solicitarea către Serviciul clienți (telefonic prin apel la 300 sau 0374 300 300 sau chat Djingo) a resetării contului, putând datele mobile să fie blocate. Deci o analiză în acest sens ar fi necesară în acest caz. Te așteptăm cu eventuale noutăți/actualizări ale situației problemei semnalate. Numai bine.

Pololică
#StarMember

Anul trecut am avut o problema similara: resetasem setarile de retea din telefon si uitasem sa activez roamingul de date (eram in Bulgaria). Am activat setarea din telefon dar tot nu functionau, desi aveam retea plina (Yettel, fostul Telenor). O repornire a telefonului a rezolvat problema (a fost o chestie de 1-2 minute).

L-am repornit deja de cel putin 5 ori

DanielaH
Moderator

@POPALEXANDRU, s-a rezolvat situația?