anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme internet București

B21WSD
Vizitator

Salutare. 

Mai întâmpină cineva probleme legate de internet în București?

1000092824.jpg

De aproximativ 2 luni merge internetul foarte greu.

O zi buna! 

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Dămăroaia:

Screenshot_20240920_141534_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Probabil s-a început înlocuirea antenelor. 

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@B21WSD : Bun venit în Comunitate. Îți recomand să comuți pe 4G (din setări / rețele mobile) și să faci un test pe 4G / 4G+. Nu în toate locațiile 5G este dezvoltat încât să asigure viteze optime și acoperire fără probleme. Dar cu timpul / peste o perioadă de timp vei obține rezultate mai bune și pe 5G.

LE: Pe de altă parte, îți recomand să faci testul de pe www.speedtest.net (nu cu .ro). Este mai exact, mai precis și mai real în rezultatele returnate.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu are cum să fie peste tot așa, depinde de la zona la zonă, de la dispozitiv la dispozitiv, etc. Eu am prins și peste 500 Mbps sau chiar peste 1000 Mbps.

Sunt destui care pun teste și pe forumuri, cu viteze foarte bune.

Uite, de ex. în Parcul Izvor ai peste 1100 Mbps.

DVio73_0-1726826885244.png

Te sfătuiesc să dai un restart la telefon , eventual și un mod avion. Dacă nu se schimbă nimic, contactezi Serviciul clienți pentru a ți se face o resetare de cont, pentru că e clar că e o problemă la tine!

Baftă!

B21WSD
Vizitator

Mulțumesc pentru răspunsuri. Am încercat cu altă cartelă (cea veche avea peste 8 ani), am încercat și resetarea telefonului, și la relații clienți am primit resetare de cont. Cu toate astea aleatoriu internetul merge foarte greu. În roaming cel puțin a fost un coșmar : nu reușeam să efectuez apeluri, iar de internet nici nu mai aveam așteptări. Ieri am discutat iar cu ei și au preluat o sesizare. Referitor la vitezele de internet, înainte să apară această problemă aveam viteze de peste 250mb/s, cu același telefon și aceleași setări.

Poate fi o problemă punctuală, într-un anume loc, asta este clar.

Eu înțelesesem că ai probleme în București, în general! 

Pololică
#StarMember

Dămăroaia:

Screenshot_20240920_141534_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Probabil s-a început înlocuirea antenelor. 

B21WSD
Vizitator

Salutare. Cei de la relații cu clienții nu mi-au spus nimic de înlocuirea anumitor componente... Posibil. Eu lucrez în Pipera, pe șoseaua București Nord și astăzi am obsercat că merge binișor internetul. DAR sunt anumite zile în care nu merge mai deloc. Vom vedea ce soluție vor găsi cei de la Orange. 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Programul de mentenanță al lucrărilor operatorului (oricare ar fi acesta) cu siguranță nu va fi raportat clientului, cu atât mai mult cu cât parametri rețelei conform contract sunt respectați. Indiferent că este vorba de servicii mobile sau fixe. A nu fi considerate ”opționale” <obligațiile clientului>, respectiv ”obligatorii” <cele ale operatorului>. Aceasta în contextul în care contractul de servicii nu presupune servicii EXCLUSIV 5G.  Cum menționam anterior, pe 4G+ cu siguranță nu sunt probleme. O zi bună.

Am încercat varianta propusă de tine, conectare la 4g/4g+ și resetare telefon în mod avion, ulterior testat viteza. Într-adevăr este mai stabilă viteza (52mb/s). Mulțumesc pentru sfat. 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Deși nu sunt din București, în Cluj încă 5G trebuie căutat ca să ai noroc de el. O bucurie când îl găsești dar nu e peste tot, nici măcar pe principalele artere.... ci doar ici-colo. Însă cu răbdare, se vor extinde 5G-urile prin eliminarea/înlocuirea 3G-ului.

Schimbarea antenelor 3G este anuntata, dar nu si o programare. Fiind si client Digi, daca nu ma insel, ultimul lor judet a fost Vaslui, dar nu cred au avut un anunt privind o ordine anume (am retinut doar ca au avut judete, nu orase/zone).