anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme 4G cu Samsung Galaxy A14

user_13962089
Începător

Bună am un problem cu SIM și mobil internet nu merge bine cu 4G telefonul meu cu 4G Samsung Galaxy A14

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Salut!

Poti sa ne spui mai multe detalii?

• esti in Romania sau in SEE?
  • ai abonament sau cartela?
  • apare 4G la semnalul retelei?
  • ai incercat o resetare de retea din setarile retelei?
  • poti pune un screenshot cu semnalul (poate ne scapa ceva)?
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că telefonul nu suportă 4g+ și probabil în zona ta este vreo antenă in banda 20 ( 800 Mhz) suprasolicitată. Sigur, e valabil dacă ești în țară.

Ai încercat să dai un restart la telefon?

Nu cred că este din SIM, ci mai degrabă este o congestie in zona ta!

Eventual, fă o sesizare din secțiunea Contact.

Dacă ești client Orange Romania, poți s-o faci de aici:

https://www.orange.ro/contact/

Dacă ești client Orange Romania Communications, de aici:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Până una-alta, poți încerca și cu telefonul în 3g ( H+) și poate ai surpriza să funcționeze mai bine.

Baftă!

Sigur nu suporta 4G+.

Depinde de ce benzi receptioneaza in zona si cati utilizatori sunt conectati la antena la care se conecteaza colegul.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

teacher_
#StarMember

Salut! O ruda a mea are telefonul asta, și după o perioadă de folosire are cam aceeași problema... internetul nu merge bine, se sacadează, imaginile nu se încarcă, etc. Din păcate nu este un telefon de top, iar după o perioadă devine foarte lent. 

DanielaH
Moderator

@user_13962089, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii, dacă situația mai este de actualitate.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.