anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema SMS nelivrat cu 4G activat_Samsung J6

Ionuț_20
Junior
Salut, când trimit un mesaj și am 4g activat persoana la care am livrat mesajul nu-l primește, ce pot face in această problemă? Astept un raspuns, Multumesc !!
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Cred ca este o problemă cu acest model de telefon. Am folosit J6 ca si telefon de serviciu mai bine de jumătate de an si mi s-a întâmplat de multe ori sa dispară semnalul de net si pana nu observam eu sa repornesc telefonul nu se rezolva.. Si, de asemenea mi s-a întâmplat de multe ori sa trimit sau sa mi se trimita mesaje si sa le primesc dupa foarte multe ore, atat sms cat si whatsapp sau sa fie livrare dupa multe ore.. chiar si ambele in acelasi timp adică sms + whatsapp... Mi-a trimis seara mesaj pe whatsapp si sms o colega si dimineata am observat ca iar n-am net (desi datele erau pornite) si am repornit telefonul astfel ca a intrat pe whatsapp mesajul dupa restart și după prânz a intrat si sms-ul.. si colega mi-a zis ca a fost anunțată de livrarea sms-ului... imparteam acelasi birou..

Vizualizare soluţie în postul original

29 Răspunsuri 29

Jay
Campion certificat
@Razvan, momentan nu mai folosesc acel telefon, e pus la cutie, doar A3-urile.. Unul are 3 ani si celalalt 2 ani si, sunt cuminți amandoua.. Cred ca au avut cei de la Samsung un moment de rătăcire, cand au produs J6, în rest n-am avut probleme cu niciun telefon Samsung.. 😄

Ascary
Campion certificat
Eu am avut cu un S4 dar nu din vina Samsung ci din a bisnitarilor din acea vreme care cumparau cu 100 de euro telefoane de teste (acelea fara GSM care se dau jurnalistilor inainte de lansare) le schimbau placa de baza si puneau o sarma in loc de antena si le vindeau cu 600 de euro. Am patit si din astea :)))

Razvan
#StarMember
@jay, nu vezi câte probeleme sunt cu A70 :))))

Vio73
#StarMember
Cred că da, s-ar putea să fie o problemă cu ele.

DanielaH
Moderator
@Ionuț, s-a rezolvat problema cu trimiterea SMS-urilor? Te așteptăm să ne spui cum ai procedat. Mulțumim!

Neaplicabil
As fi curios sa știu cum se poate magnetiza o cartela SIM care este un suport eminamente electronic, și cine va băga bălăria asta in căpșoare ?

Jay
Campion certificat
@Noah... Poate nu este ok exprimarea, si eu tot demagnetizare ii spun, sau poate nu este valabila situatia in cazul de fata, dar, o deteriorare a cartelei este posibila.. Eu am schimbat in aproape 20 de ani, 2 cartele, la 2 dintre abonamentele mele.. una acum multi ani pentru ca imi aparea lipsa text la sms-uri, primeam mesaje partiale care nu se actualizau nici mai tarziu si una acum cateva luni, cand suna cineva si imi aparea alt nume decat cel din agenda, era ca si cum cineva amestecase numerele si le aruncase la nimereala in agenda.. Dar, la telefonul de fata eu cred ca este o problema cu modelul..

Neaplicabil

https://youtu.be/o4k1hG2SEdQ

Ionuț_20
Junior
Nu am rezolvat nimic.. spun ca e din cauza telefonului..

Razvan
#StarMember
Ai dat reset la setările din fabrica ale telefonului? Poate scapi de bug, alta soluție nu ai.

Ascary
Campion certificat
Hardreset i-ai dat, Ionut? Mai am o rugaminte la tine. Pune in telefon un alt sim si incerca sa trimiti un sms si vezi daca ai aceeasi eroare. Am asa un filling ca SIM-ul ar putea cauza problema dupa toate simtomele pe care le-ai descris.

Razvan
#StarMember
Practic când se conectează pe date, ii taie accesul la voce/sms.

Anca07
#StarMember
Magnetizare/demagnetizare/oricare alta denumire pentru asa-zisa deteriorare a cartelei cum bine a mentionat si Jay (multumesc), la asta ma refeream Noah. Important e ca s-a inteles ce am vrut sa spun:) multumesc frumos!

Vio73
#StarMember
Se poate defecta cartela prepay, pur și simplu. Am citit pe Softpedia când cineva atrăgea atenția că nu există magnetizare sau demagnetizare la prepay, ci pur și simplu, nu mai funcționează.

Jay
Campion certificat
@Noah, felicitari pentru rabdare, eu n-am avut.. sa vizionez intregul clip.. pentru ca foarte mult din el a fost umplutura, adica putea sa spuna ce era legat de subiect in jumatate din timpul in care a facut-o, aproximativ.. Insa, ce am retinut, atat cat am vazut, pe sarite, a fost ca este "aproape, aproape imposibil" sa se demagnetizeze o cartela sim, iar, creierul meu a tradus "deci este totusi posibil, exista sanse, chiar daca 1 la 100.000" si, comparatia cu un card bancar.. pai, un card este valabil 3 ani, daca nu ma insel si, vrem ca un o cartela sim sa fie valabila forever?.. Uite ca se mai intampla sa se deterioreze cate una, acum, e neimportant cum denumeste fiecare acest proces.. Eu, alta explicatie, pentru faptul ca problemele mentionate, s-au rezolvat dupa schimbarea sim-ului nu am.. in conditiile in care altceva n-am facut.. Dar, suntem aici sa opinam, in masura timpului disponibil al fiecaruia.. 🙂