imch si daca e un bug,ce faci,relizezi ce spui?
eu nu inteleg,mie imi place masina ca sa o conduc eu,sa trag de volan,sa schimb vitezele,una care merge singura ma lasa rece,pass,nici nu m-as urca in ea.
ce echipamente smart din casa nu poti gestiona? nu poti face o cafea sau deschide frigiderul?
chiar nu inteleg.
rufele murdare sa zboare singure in masina de spalat si apoi sa se calce automat si sa se aranjeze in dulap?
ce cosmar!
si nu crezi ca decat sa vizionezi jungle in vr ai putea iesi la o plimbare,in cate paduri de ale noastre ai fost sau la munte sau in delta,cum poti compara o experienta fizica cu un vis?
si noi avem vreo doua cursuri interesante dar nu in vr per say ci cu holograma,de la un amic,si nah...nu sunt ce credeam cu ani in urma.
crede-ma,nu sunt cursuri pe care sa nu le poti aborda si azi,cu 4g,cu sau fara vr.
dar sunt oare chiar practice sau doar ne imbata reclamele?
eu sunt dintr-o generatie care cresteam cu sf,cu vise de astea,acum imi dau seama ca nu m-au imbogatit cu nimic,nici intelectual,nici emotional.
vad ca deja,trist,lumea se scindeaza,normal,pentru ca se ajunge la bariera unde firescul si viul sunt atacate.
nu uita ca noi suntem oamenii vii,ca in jurul nostru este viul,si ca traim si prin interactiunea cu el,dar si prin simturi,prin piele,prin gust,vaz,auz,miros.
eu nici mort nu as sta intr-o casa din cea pe care o descrieti voi.