anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am primit bonusul de 60 gb la activarea optiunii de 6 euro, de ce?

Vio99
Începător
Salutare,
Am activat luna trecuta optiunea cu 6 euro si in 2 saptamani am consumat cei 6 gb , inainte aveam mereu cei 60 gb disponibili(incarcam cate 30 euro si se reactiva extraoptiunea luna de luna fara probleme), acum de aproximativ 2 luni nu imi apar cei 60gb, ce am de facut in situatia asta?
Multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember
@Vio99: Din cele expuse de tine ("încărcam câte 30€"), aici e problema: bonusul l-ai primit când ai încărcat cei 30€. Nu ai primit bonus la activarea opțiunii, ci la plata creditului: câte 10GB/€.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Sigur era opțiune sau credit? Dacă ai activat cu opțiune, poți scrie pe Chat Djingo și sper să primești ajutorul binevenit! Baftă!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vio99
Începător
O sa dezactivez optiunea , iar dupa ce reincarc o sa activez dar nu din my Orange, sper sa mearga asa.

FLo1
#StarMember
@Vio99: Din cele expuse de tine ("încărcam câte 30€"), aici e problema: bonusul l-ai primit când ai încărcat cei 30€. Nu ai primit bonus la activarea opțiunii, ci la plata creditului: câte 10GB/€.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

FLo1
#StarMember
@Vio99: Dacă te-ai clarificat și nu vrei să încarci lunar, atunci poți încărca și cu 12euro (EO de 6 euro X 2 luni - de exemplu), nu cu 30 de euro. Motivul: Bonusul e valabil 60 de zile, dar pe toată durata cât vei avea o opțiune de minim 5 euro activa pe cont bonusul îl vei avea accesibil și valabil. LE: Altfel, la sume mai mari și activare de opțiuni cu valoare mai mică, vei pierde și bonusul după 60 de zile și nici nu te vei bucura pe deplin de această facilitate.