Deci sa incep cu inceputul. Mi-am luat un modem USB Kruger Matz 4G. Am introdus o cartela 4G Orange in el si apoi modemul l-am introdus in laptop. Bun, m-am conectat la net, la retea prin intermediul cartelei. Am facut niste mici setari pe acolo, in fine... E ok la videoclipuri pe Youtube, conferinte pe Skype, Zoom, sa vezi un film online, sa descarci o melodie etc. Am vrut sa intru sa joc un joc online, un multiplayer, cloud gaming pentru cunoscatori, adica Nvidia Geforce Now . Bun, nimic gresit pana aici... Insa hopaaa, in timpul jocului, descopar niste chestii nasoale la reteaua 4G Orange... Ping destul de mare, latente, lag-uri, timpuri de raspuns mari , viteze mici, chestii foarte lente. Deci cat m-am jucat, 4G-ul se chinuia sa mentina 5 mb/s, in conditiile in care pentru un streaming in cloud a unui joc video iti trebuie cel putin 10 mb/s constant. Ce sa fie ??? Care ar fi cauza ? Laptop-ul meu vechi, placa de retea mai veche, modem USB slab, calitate a retelei slaba, semnal slab 4G, acoperire slaba, retea supraincarcata , n-am facut setarile corecte la cartela si la modem ??? Ce sa fie, ce sa fie ???