anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul meu este foarte încet.

lis3w
Junior

Salutări,
Când introduc pe internet locația unde locuiesc, internetul meu arată o viteză medie de download de 144 mbps. Dar eu nu pot obține decât 10 mbps și am multe creșteri de ping când mă joc. 1-2 ani durează această problemă acolo unde locuiesc. Când contactez suportul, îmi dau răspunsuri evazive și închid conversația.
Las mai jos informațiile necesare;
1.png12.png

1 Soluţie acceptată‚

Înseamnă că doar atât duce rețeaua acolo, din păcate.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

lis3w
Junior

11.png

MCostel
Cunoscător

Buna,

Vitezele obținute sunt obținute în interior sau la exterior?

Ai incercat testarea cu telefoane diferite?

 

 

testul de viteză a fost efectuat prin fereastră.
Da, am încercat pe 2 telefoane diferite, iPhone 14 Pro Max pe care îl folosesc acum.

Dar la exterior ce viteze ai obținut?

Semnalul poate fi influențat de foarte multi factori precum distanta fata de antena obstacole precum clădiri înalte etc.

O situație tare neplacuta însă prea multe lucruri nu se pot face.

1. Sesizari către furnizor însoțite de teste detaliate (lucru pe care l-ai făcut deja).

2. Alegerea unui alt furnizor daca este disponibil în zona (dual SIM).

Vitezele nu sunt extrem de mici fapt pentru care nici furnizorul nu își dă interesul mai ales daca la exterior vitezele sunt mai mari.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Aia este viteza teoretică, în condițiile optime, adică dacă te-ai conecta singur pe o antenă. Probabil este vreo antenă cu 4g simplu în banda 20, cu o lățime de bandă de 10 Mhz, care nu poate să scoată mai mult de 30-40 Mbps. Iar dacă este congestie ( aglomerație) pe ea, rezultatul îl arăți tu.

Dacă sunteți mai mulți prin zonă, faceți solicitare comună, în care arătați că vitezele sunt praf și poate suplimentează capacitățile cu o nouă antenă în banda 3, 1800 Mhz, cu 20.Mhz lățime de bandă. Dacă ar pune și ar fi 4g +, s-ar schimba total situația, te asigur.

Poți să-mi spui despre ce localitate este vorba?

317270 Savarsin

Din păcate, se confirmă ceea ce ți-am spus, că este un B20, care nu poate susține foarte mult trafic, mai ales că este o rută foarte aglomerată.

Vio73_0-1718817060475.png

Fiind DN 7, o rută foarte aglomerată auto și magistrala 200 de tren, ar trebui să suplimenteze capacitățile rapid!

 

Da, așa cum ați spus. Această problemă există de 1-2 ani. Locuiam aici, dar m-am mutat în Germania. Acolo folosesc internet de 1000mbps și este foarte stabil. Internetul lent nu este o problemă atât de mare, dar fluctuația ping-ului în jocurile online este foarte mare și nu-mi place această situație. Obțineam maxim 16 mbps când locuiam aici și este un loc în curs de dezvoltare. După cum ați spus, a fost deschisă noua rută de tren, sunt prea mulți oameni care stau și această viteză de internet este foarte mică.

Trebuie făcută sesizare, în care pui și teste de viteză. Știu ce înseamnă B20, care este praf pe una dintre cele mai circulate rute din RO!

Le poți scrie din secțiunea Contact, mai jos, unde scrie Trimite-ne un mesaj:

https://www.orange.ro/contact/

Ei vor face mai repede ceva, dacă există sesizări comune sau mai multe ca număr.

Succes!

Sincer, nu cred că cineva se va deranja. Populația orașului este formată în mare parte din bătrâni, care nu folosesc internetul. Desigur, dacă numărul de utilizatori de internet ar fi mare, așa cum spuneți, ar putea fi o soluție mai rapidă.

Sigur este important să funcționeze bine, chiar și pentru tranzit . Eu zic să încerci, că nu costă nimic. Le spui ceea ce ai spus și aici și că este o antenă în banda 20, care nu face față traficului de acolo, fiind și pe o rută foarte importantă spre granița rutieră și feroviară din vestul țării.

Și incă ceva: poți face un test pe speedtest.net by ookla? Dar dă și un restart la telefon.

Am încercat să scot cartela sim, am făcut teste de viteză de pe site-ul normal speedtest.net, am repornit telefonul de mai multe ori, dar nu a avut niciun efect.

Înseamnă că doar atât duce rețeaua acolo, din păcate.