anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul merge prost tare

Salut. Voua cum va merge internetul pe abonament? Mie de la un timp imi merge prost tare. Pentru ce plătesc atâția bani nu pot să îmi dau seama, ca tot mai prost merge
6 Răspunsuri 6

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Alexandru Iulian. Bine ai venit în comunitate! Ne poți da, te rog, mai multe detalii? În ce zonă te afli? De cât timp ai probleme? Se manifestă la interior și / sau exterior?

Sunt din Brăila.si la interior cat și la exterior merge prost tare.stau cate 5 minute sa se încarce o pagină.am schimbat și abonamentul cu nelimitat și la fel.este de aproape o lună de zile problema.eu am zis că renunț .plătesc 15€ de pomană că serviciile oferite merg greu

La fel imi merge si mie si sunt in Bistrita, am fost tare multumit de orange de 16 ani la ei dar tot mai prost merge...am luat legatura cu ei de vreo 5-6 ori și tot degeaba, la fel merge cu tot cu resetari. Voi renunta si eu cat de curand.

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai schimbat setările de la rețele mobile și pe 3g și merge tot așa? Cred că trebuie să contactezi Serviciul clienți și să ceri o resetare de cont sau alte soluții, pentru că nu poate să-ți meargă prost peste tot. Mie unul, îmi merge destul de bine în multe locații. Sigur, depinde și de telefon! Mai vezi și la alții din jurul tău cum stă treabă, eventual încearcă și cu alt telefon. Succes!

DanielaH
Moderator
@Alexandru Iulian, care mai este situația cu Internetul? Ai reușit să iei legătura cu colegii noștri?

O să iau legătura cu ei dar că sa îmi rezilieze contractul