Bună, @Andreea9,
Să știi că semnalul este de la caz la caz, deci nu este peste tot la fel. Sigur, acest aspect ține și de compoziția pereților casei, de depărtarea față de antena de la care primești semnal de telefonul pe care îl folosești, etc.
În interior, pentru apeluri, poți folosi funcția apel wifi de la telefon, pentru a nu avea probleme cu apelurile.
Eu nu am probleme cu semnalul ( stau in Pitești), dar am observat că după anumite ore ( ora 00.00) mai sunt oprite unele antene ( probabil pentru a se face economie de energie electrică) și semnalul este mai slab până pe la ora 6.00 sau chiar mai târziu. Dar cum noaptea nu prea îl folosesc, nu-i bai!
Ziua în schimb, e ok. Folosim in familie telefoane Xiaomi ( eu), Huawei ( soția) și Samsung ( fiica). Cel mai slab este Samsung, care cam gâfâie la interior, în timp ce celelalte au semnal maxim sau aproape maxim. De aia ți-am spus că depinde și de telefon!
Poți să testezi și vitezele cu ajutorul aplicației Speedtest by Ookla, așa cum ai în poză. La mine e super, așa cum vezi în cealaltâ poza.
Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.