anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Internetul în țară nefuncțional după roaming SEE

user_17755755
Începător

Salutare,

Mă confrunt cu o problemă la internetul de pe telefon. În decembrie mi-am acitvat roaming-ul SEE pentru că am fost plecat în Germania, iar joi 01.01.2026, am primit un SMS prin care m-au anunțat că am consumat resursele de internet din roaming. Am înțeles.

Problema e că am revenit în țară însă internetul pe telefon tot nu-mi merge. Îmi apare pe telefon că am 5G însă internetul nu merge. Abia primesc niște notificări pe Whatsapp, și acelea foarte întârziate.

Care ar fii problema?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ceri resetare de cont, se mai blochează. Au fost destul de multe situații asemănătoare și așa s-au rezolvat.

Scrie-le din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi tastezi ,,transferi operator", după ce te întreabă de problemă (cu ce te poate ajuta).

Baftă multă!

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

Contactează serviciul clienți Orange telefonic (mai rapid) sau prin chatul din aplicația my Orange. Posibil sa fie necesare niste resetări in contul tau.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti- 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ceri resetare de cont, se mai blochează. Au fost destul de multe situații asemănătoare și așa s-au rezolvat.

Scrie-le din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi tastezi ,,transferi operator", după ce te întreabă de problemă (cu ce te poate ajuta).

Baftă multă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Am fost ieri la cumparaturi la Ruse si nu am avut probleme (am Yoxo si nu am consumat cine stie ce pe drum). Ai incercat o resetare a setarilor de retea (din telefon) sau un mod avion?

Singura data cand am depasit cota de net disponibila a fost in urma cu 5 ani (eram abonat la momentul respectiv) si, la intoarcere nu "m-am impotmolit" in nimic la conexiunea de net.

PS: ai incercat sa stai in 4G sa vezi daca e vreo imbunatatire? S-ar putea sa se lucreze la 5G si sa fie sincope.

user_17755755
Începător

Salutare!

@Vio73@MihaiC99  mersi frumos, a fost nevoie de o resetare!

@Pololică până să postez aici am încercat toate metodele, am scos cartela de câteva ori, am activat/dezactivat modul avion de câteva ori, am resetat setările de internet din telefon de câteva ori, însă fără succes, cum au zis și cei 2 de mai sus era nevoie de o resetare.

Vă mulțumesc tuturor!

Cu mare drag!

Mă bucur că ai reușit!