anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet speed - vreo posibilitate de a mari viteza la internet ?

Sorwin
Junior
Este vreo posibilitate de a mari viteza la internet ?
Ma joc un joc cu toate graficile pe low dar tot imi merge destul de greu jocul. Imi face unele probleme mai ales ca e multiplayer.
8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Salut! Ce tip de internet ai acum? Ai net prin fibra, abonament de net dedicat, sau ești pe prepay?

Sorwin
Junior
Net pe prepay

teacher_
#StarMember
Atunci e mai greu să obții o viteza mai mare, singura soluție e sa vezi unde ai o viteza mai buna cu ajutorul unor teste de viteza, eu folosesc speedtest. Se presupune (teoretic) că viteza la resursele de net pe prepay este la fel ca și la abonament...

Sorwin
Junior
Apai e inutil. La ce am trait acum . La oras viteza e mai buna . Dar si in oras are problemee mai ales in cladire . Stau in pat prind o viteza cat de cat buna dar peste ceva timp nu mai e viteza asa ok . Difera si de zona si de timp. Hey orange , creati mini antene de bagat in locul la casti pt sporire semnal si faceti cadou . He he (ras sarcastic)

FaraUnID
Campion certificat
Internetul mobil, in mod special cel in sistem prepay, desi este oferit de reteaua numarul 1 (conform Ookla Speedtest) nu este gandit pentru utilizatorul hardcore din zona "heavy duty" deoarece este extrem de instabil, este oferit pe principiul best effort si fara prea multe garantii. Am semnalat si eu aceste aspecte aici https://comunitate.orange.ro/questions/2496157-calitate-conexiune-internet-4g-piatra-neamt (viteze de 1.2Mbps si 0.97 Mbps) si mi-au dat de m-au umplut de respect: Cica nu sunt probleme, totul functioneaza in parametrii, iar viteze sunt normale pentru 4G in indoor. Ai putea incerca un program tert care sa te ajute sa-ti optimizezi parametrii conexiunii la internet, dar nu astepta la rezultate spectaculoase. Poate la un ping ceva mai mic.

Sorwin
Junior
Ce programe ai putea recomanda?

FaraUnID
Campion certificat
Ce folosesc eu este posibil sa nu se preteze pe nevoile tale. Din aceasta cauza recomand sa cauti tu programe de tip "network connection tweaking" sau "internet speed optimizer" sau "Net Optimizer" sau "Internet Accelerator" , citeste review-uri, fa-ti o parere si alege! Strict pentru jocuri exista utilitarul comercial GameGain - posibil sa gasesti unele versiuni mai vechi oferite ca si giveaway - care executa niste tweak-uri in registrii astfel incat sa "stoarca" si ultimul strop de performanta din PC-ul tau. http://www.pgware.com/products/gamegain/

Vio73
#StarMember
Nu cred că ai cum să mărești vitezele, dacă nu schimbi telefonul/ modemul sau nu este niciun dispozitiv modificat prin zona ta ( antenă). Există programe de optimizare, dar nu te ajută prea mult! Ai un exemplu aici: https://ro.vessoft.com/software/windows/download/sgtcpoptimizer Nu știu cât este de eficient, dar poți încerca! Poți citi și un alt topic din Comunitate pe tema asta: https://comunitate.orange.ro/questions/2009788-aplicatii-marirea-vitezei-internet Succes!