anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet slab în Sânpetru

Gavriil
Vizitator

Salut! 
Locuiesc în Sânpetru și de când m-am mutat la orange de fiecare dată când folosesc internetul pe mobil acasă funcționează prost.

Mai e cineva în aceeași situație?

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

Conform hârtii de acoperire Orange în Sânpetru sunt câteva zone în care nu exista semnal 4G la interior sau este foarte slab.

https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/ 

Verifica daca te afli într-una din acele zone.

Poți încerca selectarea rețelei 3G și vezi daca vitezele se îmbunătățesc la interior.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Te sfătuiesc verifici dacă mai au și alți utilizatori din zonă probleme , eventual să încerci și cu sim-ul în alt telefon. Dacă este tot așa , poți să le scrii din secțiunea Contact , pentru a se verifica punctual situația ta.

Eu am făcut așa în trecut , adică am strâns și ceva semnături de la mai multi utilizatori și s-a rezolvat. Eventual, poți cere și ajutorul celor de la Primărie să le facă o sesizare scrisă celor de la Orange, în care să ceară îmbunătățirea semnalului în zona ta. Asta ar ajuta să se miște treburile mai repede. Repet, ți-o spun și din propria experiență!

Sper să reușești!

Baftă!

problema asta nu se rezolva în 2,3 zile, este de durata, cea mai buna recomandare este sa schimbe furnizorul pana își remediază orange problemele

teacher_
#StarMember

Buna dimineața. Localități cu numele Sânpetru sunt mai multe. Probabil va trebui sa ne spui și judetul, pentru o identificare mai precisă. Instalează o aplicație care măsoară viteza de internet, fa un test și postează un screenshot cu rezultatele, data și ora. Asta ar fi un început.