anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

internet extrem de lent in centru Brasov

borisica
Începător
Salut, este normal ca in centrul brasovului (piata sfatului) viteza pe 4g sa nu depaseasca 1-2 Mbps, si de multe ori sa nu mearga deloc? Sau este din cauza numarului mare de turisti?
5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
@borisica, nu avem semnalat niciun incident de rețea în Brașov. Este o situație recentă, acum de Sărbători, sau persistă de mai mult timp? Oferă-ne, te rog, mai multe detalii.

borisica
Începător
Multumesc pentru raspuns. Nu am mai patit asta aici, dar in ultimele zile dupa-amiaza si seara cam constant asta este situatia.

DanielaH
Moderator
Da, este posibil ca în această perioadă (Sărbători, vacanță, turiști etc.) rețeaua să fie congestionată. Ai încercat să comuți pe 3G/ 2G?

Viocat
Senior certificat
Poti instala CellMapper din magazinul play. Activezi locatia pe tel, deschizi aplicatia de mai sus, mergi la map si iti va spune la care celula te loghezi si pe ce banda. Intre timp cei de la tehnic cred ca pot verifica si logurile pe echipamentul din zona sa vada daca intradevar sunt asa multi oranj in zona sau poate fi o defectiune a echipamentului. Ai observat ceva caderi de tensiune, adica s-a luat curentul in perioada respectiva?

teacher_
#StarMember
Salut! Este o posibilitate sa fie și din cauza fluxului de turiști, dar este posibil ca una sau mai multe antene din zona sa fie date peste cap din alte cauze. Și eu am pățit asta in Cluj, chiar în centrul orașului. Sugestia mea: mai așteaptă 1,2 zile, poate chiar după Anul nou, fa un test de viteza și postează aici, odată cu ora și adresa exacta unde ai făcut testul de viteza.