anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista o limita de date la abonamentele cu Internet nelimitat?

User345
Junior
La abonamentele de mobil cu net nelimitat exista o limita de date care o data depășita duce la scăderea vitezei de internet?
1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Daca e abonament Smart (cele cu cantitate nelimitata), nu, viteza nu scade Daca ai un abonament cu Cost Control, atunci da, viteza scade dupa consumarea cantitatii specifice. Eu am un astfel de abonament (cu optiunea Cost Control activat) si am specificat faptul ca dupa consumarea cantitatii din abonament, viteza va scadea.

Update (DanielaH, Moderator):

În oferta actuală, abonamentele Fun, Fun Plus și Smart includ Everyday 5G, cu o viteză maximă estimată de până la 500 Mbps. Viteza de până la 1500 Mbps este disponibilă prin Fast Track 5G+, inclus în prezent în abonamentele Smart  Plus, Smart Elite și Smart Exclusive. Fast Track 5G+ oferă viteze de până la 3 ori mai mari pentru streaming, gaming, download sau alte activități în care este nevoie de net performant.

Aceste informatii se poti găsi si pe site-ul nostru oficial, aici Abonamente mobile in cea mai rapida retea.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vizualizare soluţie în postul original

27 Răspunsuri 27

Salutare!

O usoara corectie (sau completare): se modifica viteza, dar cantitatea ramane nelimitata. Viteza de 2 Mbps ar trebui sa fie indeajuns pentru vizionare HD, iar pe un telefon mobil, diferenta dintre HD si FHD nu prea e asa mare ca pe ecranele mari.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Ai dreptate.in legătură cu completarea.

Oricum până în momentul testării nu poți fi sigur că este suficient pentru ceea ce ai nevoie.

Atât timp cât există alternative care oferă internet fără limitări de viteză, Smart și Smart Plus nu mai reprezintă o opțiune la fel de atractiva..

La finalul contractului, daca ofertele nu se vor modifica, voi trece la Yoxo.

Yoxo 4,9 euro (nelimitat pe bune) vs Smart 6,5 euro (nelimitat dar cu limitari)

Sunt plusuri si minusuri. Cu Yoxo nu poti face Orange Love sau Orange Family (cu beneficiile specifice) si nu poti lua telefon cu plata la factura, dar poti avea un cost mai mic per abonament si o flexibilitate mai mare raportata la abonamentul standard.

Orice alegere care iti face viata mai buna sau mai usoara, este o alegere optima.

PS: stiu ca suna ciudat viata "mai buna sau mai usoara", dar mai bun nu inseamna neaparat mai usor, sau mai usor nu inseamna neaparat mai bun. Alegerile sunt si vor fi subiective si e greu sa multumesti pe toti.

MihaiC99
Campion certificat

Este punctul meu de vedere.

Orange Family și Orange Love nu mă ajută. Servicii fixe nu există în zona mea, iar reducerea Orange Family nu este semnificativă (plus că reducerile nu se cumulează). Telefoane în rate nu am cumpărat niciodată.

Pentru mine, oferta fără perioadă contractuală și netul nelimitat primează.

Salutare!

Articolele din contract sunt articole care trebuiesc citite. Stiu ca e noua aceasta viteza limitata si doar pentru contractele noi. La cele existente ramane valabila pana la modificarea abonamentului.

PS: tin minte ca la momentul lansarii Connex Cent, multi au pastrat abonamentul si dupa ce au aparut oferte mai bune. Spre finalul facultatii (2007-2008) auzeam colegi care inca il mai aveau ca nu prea mai renteaza. La un moment dat vor exista modificari, daca nu contractuale, sigur financiare (oferte noi), si clientul va migra singur care ceva ce il va ajuta mai mult.

AngeloGalasso04
Junior entuziast

Salutare ! În conformitate cu Termenii și Condițiile Generale de furnizare a serviciilor, abonamentele de mobil cu acces la internet nelimitat sunt supuse unei Politici de Utilizare Rezonabilă.

Aceasta prevede o limită de 300 GB pe lună furnizați la viteza maximă disponibilă (tehnologie 5G / 4G+). În cazul depășirii acestui prag în cadrul unei perioade de facturare, accesul la date rămâne nelimitat și nu generează costuri suplimentare, însă viteza de transfer este restricționată la maximum 2 Mbps până la data de resetare a resurselor lunare. Aspectul este menționat în clauzele contractuale specifice politicii de utilizare corectă a rețelei.

Salutare!

Aceasta limitare nu se aplica tuturor abonamentelor.

Tytynel
Junior entuziast

salut

toate ofertele noi de prelungire au , nu stiu numere noi (nu ma mai intereseaza)

aveam 2 Smart+ 15 , nu eram multumit de noile oferte (11 Euro) si am zis sa mai astept

era fara limita si trecusera 2 ani

pe urma am inhatat-o , m-am bucurat de oferte si .... renunt la ORO

11 euro la Smart + si 9 euro la smart e prea mult ptr 300 Gb limita si 2mb/s

daca ai Netflix 4K , Prime 4K  si esti pasionat de filme pe tableta ....in 2 saptamani ramai la 2mb/s

MihaiC99
Campion certificat

Nu mă refeream la Smart și Smart Plus.

Mă refeream la Smart Elite și Smart Exclusive. Acestea includ net nelimitat fără limitări de viteze.

Tytynel
Junior entuziast

am gasit la concurenta altceva

Tytynel_0-1791272434654.png

in mijloc e smart + BUC   150 /180 mb/s  DW ce e f OK (arhisuficient ptr streaming)

apoi surpriza la alt operator.....

oricum reteaua ORO 4G/5G va fi mult imbunatatita in 2027/2028 BUC

MihaiC99
Campion certificat

Personal, nu achizitionez telefoane in rate. Pentru mine este foarte ușor, testez furnizorii din zona și aleg cea mai buna varianta.

Voi alege Yoxo pentru faptul că nu are perioada contractuală  Vitezele sunt foarte bune la toți furnizorii. Testele trebuie făcute și la interior pentru a folosi rețeaua ca și backup in caz de probleme.

Tytynel
Junior entuziast

asa e , am verificat

Tytynel_0-1791273200600.png

Eu inca nu stiu ce sa fac daca sa ma portez la vodafone..