la 09-04-2025 06:41 PM
Imi poate spune cineva adresa de domeniu SMS pentru ORange, va rog? Am probleme cu vederea, ceea ce face foarte dificil să folosesc un telefon mobil pentru a contacta oamenii și știu că pot trimite e-mailuri de pe computer (mai ușor de văzut) către un telefon SMS - am nevoie de numărul de telefon și adresa Orange Domain.
Mulţumesc - An
09-04-2025 09:20 PM - editat 09-04-2025 09:21 PM
Buna @An_other1
Iti recomand sa folosesti Google mesaages
Nu cred ca mai exista posibilitatea de a trimite un email catre un nr de telefon folosind un domain orange, desi stiu ca inainte functiona si cred ca era de forma "numartelefon@sms.orange.ro". Poate avem confirmarea de la cineva avizat in acest sens.
Pana atunci iti recomand Google messages, si poti accesa link ul de mai sus pe care ti l-am lasat, pentru a seta Google messages.
Seara faina!🌙
09-04-2025 09:59 PM - editat 09-04-2025 10:00 PM
Salut,
Din păcate Orange nu oferă un astfel de serviciu de trimitere a Sms-urilor prin email (Email-to-SMS gateways) in Romania.
Alternative ar fi (daca și persoana cu comunici are instalate aplicații precum Whatsapp/Telegram/Facebook Messenger etc):
WhatsApp Web / Desktop
Telegram Desktop
Facebook Messenger pe web
O alta alternativa ar fi achiziționarea unei tablete (compatibila cu SIM) unde poți mari textul.
la 10-04-2025 03:32 PM
Vă mulțumesc pentru sugestii. M-am uitat sau am luat în considerare majoritatea acestora și le-am respins din diverse motive. În afară de problemele mele fizice, refuz să susțin orice chestie de pe rețelele de socializare ale copiilor americani, pentru că toate sunt nesigure. În plus, nu-mi rezolvă problema: pe măsură ce vederea mea se înrăutățește, este foarte dificil să văd clar (de exemplu) text gri pe fundal albastru, iar dacă acest lucru se întâmplă pe un așa-numit smartphone sau tabletă, este și mai dificil de utilizat - ecranele tactile sunt aproape inutilizabile. Știu, pentru că am irosit bani pe o tabletă ca să văd cum mă pot descurca cu ea.
Pot folosi o tastatură (tactilă) și este mult mai ușor să configurez un monitor mare de computer pentru a citi text negru (e-mail) pe fundal alb la orice dimensiune doresc. Încercați să utilizați un smartphone sau o tabletă cu o legătură la ochi pentru a vă împiedica să vedeți o mare parte din ceea ce pot vedea oamenii normali, atunci veți înțelege ce vreau să spun.
În cele din urmă, nu cred că mesajele de e-mail/SMS nu sunt posibile. Dacă selectați orice mesaj SMS, apoi selectați „Redirecționare” și introduceți o adresă de e-mail în loc de un număr de telefon (ceea ce fac majoritatea oamenilor), atunci mesajul SMS va ajunge la acea adresă de e-mail, chiar dacă uneori durează puțin. Nu cred că echipamentul Orange acceptă doar mesaje unidirecționale, iar pentru a trimite un e-mail prin SMS, este necesar să cunoașteți domeniul corect - ar trebui să fie ceva de genul <numărtelefonutilizator>Orange, de exemplu, și am găsit referințe la aceste domenii online - pur și simplu nu pot afla ce sunt.
Există, de asemenea, un sistem numit MMS, pe care îl pot activa și dezactiva pe telefonul meu (care nu este inteligent) - ar trebui să căutați online pentru a vedea ce se poate face cu el.
În cele din urmă, pentru cei interesați - îmi folosesc telefonul rar, folosind o lupă mare.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor