la 23-07-2025 04:15 PM - editat ultima oară la 23-07-2025 04:23 PM de DanielaH
Brusc, dupa 1 saptamana si ceva, datele mobile s-au consumat toate brusc, 40gb in retea si cele in roaming 15 gb, fara sa le folosesc, de vreo 10 ani 15 ani nu am mai patit asta sa se termine brusc, fara sa folosesc in exces youtube sau sa descarc ceva, tiktok, instagram, facebook. Oare stiti de ce? Am trimis mesaj si la operatorii Orange, dar nimic.
la 23-07-2025 04:36 PM
Salutare!
Probabil ceva care consumă mult internet, vreo aplicație care consumă în fundal, vreun upgrade serios la telefon, etc.
Recomand opțiunea de 6 euro din My Orange, care are pentru 28 de zile internet național nelimitat.
Dacă este vorba despre cel național, nu are treabă cel de roaming.
Baftă!
Și eu încarc cu acea opțiune și n-am nicio treabă legată de traficul de internet pe prepay!
la 23-07-2025 06:27 PM
Verifica in telefon pentru a vedea ce aplicatie/aplicatii au consumat datele mobile. Am intalnit situatii precum TikTok care descarca/incarca in fundal zeci de GB fara a fi deschis, dar si instalare de sistem, backup sau restore de backup, hotspot.
Pe iOS poti vedea detaliile mergand la Settings -> Mobile Service si dand scroll in jos pe lista de aplicatii.
Pe Androidul meu stock vad datele din Settings -> Network & internet -> Mobile Network -> Orange -> App data usage. Avand dual SIM, e posibil sa apara mici diferente.
la 23-07-2025 06:34 PM
Salut @Andrei333,
Până când primești un răspuns oficial din partea Orange, îți recomand să faci următoarele verificări:
1. Accesează Setările telefonului, mergi la secțiunea Conexiuni > Utilizare date mobile. Aici vei putea vedea cât trafic de date ai consumat în luna curentă sau în lunile anterioare pentru fiecare aplicație existența in telefon.
Dacă observi că o anumită aplicație a avut un consum neobișnuit de mare, îi poți restricționa accesul la datele mobile, permițându-i să funcționeze doar prin conexiune Wi-Fi.
2. Din aplicația mobila my orange poți verifica cantitatea de date mobile utilizata accesând detalii convorbiri (este mai dificil de calculat).
la 23-07-2025 06:35 PM
PS: nu mai departe de acum doua saptamani, fara sa deschida aplicatia, TikTok i-a consumat sotiei mele circa 25 de GB de date in roaming in Serbia. Ne-a "incaltat" serios in 2 zile. Prima mea reactie a fost de panica, apoi am verificat, am vazut ca e TikTok si panica s-a transformat in furie. Nu am si nu am avut niciodata TikTok...
la 25-07-2025 10:04 AM
@Andrei333, s-a clarificat situația cu consumul de date mobile? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor