la 21-07-2025 06:33 PM - editat ultima oară la 22-07-2025 11:52 AM de DanielaH
Bună ziua vă rog să îmi spuneți de ce nu merge netul în Râmnicu Vâlcea ca la ora 16:30 îmi pică semnalul full la 2 bare o bară și 0 bare și îmi zice niciun serviciu ce se întâmplă și de ce nu merge netul la orange de pe datele mobile vă rog să îmi explicați urgent ca nu pot să sun pe părinți mei nici pe bunici mei de pe apelul normal vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă vă rog să îmi explicați urgent!! În tot orașul nu merge nici măcar internetul de la orange
la 21-07-2025 06:40 PM
am o dovadă ca nu merge 5G la Râmnicu Vâlcea cartela aia care o folosesc este reincarcata cu opțiune de 6 euro și când ma uit pe Facebook pe tik tok pe Instagram pe Google Nimic!! Va rog frumos sa imi explicați de ce în Râmnicu Vâlcea nu merge netul de la releee adică în toate releee din Vâlcea nu merge nici măcar internetul eu folosesc wifi de acasă ma scuzați ca scriu repede dar sunt agitat confus și stresat
21-07-2025 06:49 PM - editat 21-07-2025 06:57 PM
Salutare!
Se pare că este o problema in zona ta.
Ai informații in linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/harta/
"Incident tehnic pentru acoperirea: 2G
Status: În desfășurare
Astăzi, 21 Iulie, 16:16:00, a fost semnalată o disfuncţionalitate în această locație.
Situația este în curs de remediere, iar timpul estimat de rezolvare este 21 Iulie, 21:00:00.
Ne cerem scuze pentru situația creată.
Incident tehnic pentru acoperirea: 4G
Status: În desfășurare
Astăzi, 21 Iulie, 16:16:00, a fost semnalată o disfuncţionalitate în această locație.
Situația este în curs de remediere, iar timpul estimat de rezolvare este 21 Iulie, 21:00:00.
Ne cerem scuze pentru situația creată."
la 21-07-2025 07:04 PM
Am o întrebare pentru domnu mihaic99 cei de la orange nu face absolut nimic să își revină releu la normal. Pentru ca eu nu pot să imi sun părinți mei nici pe bunici mei și după am dat un restart și nu merge. Ăștia de la DIGI în Vâlcea sunt norocoși ca la ei netul lor merge perfect fără probleme. Mă simt supărat ca la orange NU FACE ABSOLUT NIMIC SA ÎȘI REVINĂ NETUL CA SA MA UIT SI EU PE YOUTUBE!!! Ma scuzați ca sunt nervos dar ma simt confus si stresat
21-07-2025 07:07 PM - editat 21-07-2025 07:12 PM
Daca as lucra la Orange, probabil as avea un răspuns pentru tine. Din păcate sunt client ca și tine. În cele prezentate mai sus se estimează că defecțiunea va fi remediata in jurul orei 21:00. Îmi pare rau pentru situația în care te afli, însă astea sunt informațiile pe care le-am găsit despre incident.
Daca cei pe care vrei să-i suni au WhatsApp ai putea să-i contactezi astfel.
la 21-07-2025 07:27 PM
Salutare!
După cum reiese și din poza postată de către tine, momentan este o defecțiune la care se lucrează.
Sper să se rezolve și să nu mai ai probleme ulterior!
Baftă!
la 21-07-2025 08:40 PM
Știu ca e o defecțiune la Vâlcea dar cei de la DIGI mobil merge bine netul la datele mobile dar problema este ca eu am două bare io de ce sa am două bare de semnal am vorbit și cu un consultant orange și ei nu mi-au răspuns i am explicat eu cu cuvintele mele de ce nu merge Releu din Vâlcea de pe stația radio în Vâlcea și ei nu mi-au răspuns deloc. Dar la Argeș la tine mai merge netul la datele mobile?
la 21-07-2025 08:46 PM
Pe harta se mentioneaza că incidentul a fost rezolvat pe la ora 19:00.
Încearca sa dai restart la telefon sau intra în modul avion câteva secunde. Ar trebui să funcționeze acum.
la 21-07-2025 08:50 PM
Mie îmi apare ca am două bare înainte am avut semnal full
la 21-07-2025 08:55 PM
Posibil sa se fi făcut reparații temporare pentru repunerea rețelei în funcțiune iar în zilele următoare sa se mai lucreze pentru că totul să revină la normal. Încearcă să treci pe rețeaua 4G din setările telefonului pentru a vedea dacă ai semnal mai bun
la 21-07-2025 09:59 PM
Ce ciudat la mine când dau pe 4G am semnal full și după îmi cade două liniuțe de semnal. Dar când dau pe 5G la fel cum s-a întâmplat la 4G două bare
21-07-2025 10:05 PM - editat 21-07-2025 10:08 PM
Încearcă să dezactivezi wifi și încearcă din nou doar cu datele mobile active. Posibil sa se mai lucreze in zona și în zilele următoare. La interior oricum e mai dificil sa ai semnal full.
la 21-07-2025 10:27 PM
Am aflat ce se întâmplă cu internetul de la orange Nu este din cauza telefonului e din cauza ca releee din județul Vâlcea au căzut și de aia nu putem să sunam pe cineva. De exemplu când sun pe apel normal fără să sun pe whatsapp nu merge și când sun pe whatsapp cu wifi de acasă merge perfect.
dar azi am avut al doilea problemă pe care am uitat să vă spunem. Tatăl meu e pe orange și el a pățit ceva cu semnalul lui cum s-a întâmplat și mie de la orange din Vâlcea ca au căzut releee. Nu mergea semnalul lui tatăl meu și după îi cerea codul pin de la cartelă și codul puk dar tatăl meu a băgat 0000 la codul pin și nu a mers fiind ca relee au căzut. Odată când a băgat codul pin a mers. Și semnalul lui avea două bare și o singură bară.
la 22-07-2025 11:28 AM
A revenit releee din Vâlcea la normal de acum eu nu fac griji și sper să nu se întâmple cu releee din Vâlcea
la 22-07-2025 11:30 AM
Mulțumim pentru informații. Mă bucur că totul a revenit la normal.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor