anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Problema cu internetul 5G 4G 3G 2G de pe datele mobile în Râmnicu Vâlcea

ZamfirAndrei
Explorator

Bună ziua vă rog să îmi spuneți de ce nu merge netul în Râmnicu Vâlcea ca  la ora 16:30 îmi pică semnalul full la 2 bare o bară și 0 bare și îmi zice niciun serviciu  ce se întâmplă și de ce nu merge netul la orange de pe datele mobile vă rog să îmi explicați urgent ca nu pot să sun pe părinți mei nici pe bunici mei de pe apelul normal vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă vă rog să îmi explicați urgent!! În tot orașul nu merge nici măcar internetul de la orange 

14 Răspunsuri 14

ZamfirAndrei
Explorator

IMG_0448.png

 am o dovadă ca nu merge 5G  la Râmnicu Vâlcea cartela aia care o folosesc este reincarcata cu opțiune de 6 euro și când ma uit pe Facebook pe tik tok pe Instagram pe Google Nimic!! Va rog frumos sa imi explicați de ce în Râmnicu Vâlcea nu merge netul de la releee adică în toate releee din Vâlcea nu merge nici măcar internetul eu folosesc wifi de acasă ma scuzați ca scriu repede dar sunt agitat confus și stresat 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Se pare că este o problema in zona ta.

Ai informații in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/harta/ 

"Incident tehnic pentru acoperirea: 2G

Status: În desfășurare

Astăzi, 21 Iulie, 16:16:00, a fost semnalată o disfuncţionalitate în această locație.
Situația este în curs de remediere, iar timpul estimat de rezolvare este 21 Iulie, 21:00:00.
Ne cerem scuze pentru situația creată.

Incident tehnic pentru acoperirea: 4G

Status: În desfășurare

Astăzi, 21 Iulie, 16:16:00, a fost semnalată o disfuncţionalitate în această locație.
Situația este în curs de remediere, iar timpul estimat de rezolvare este 21 Iulie, 21:00:00.
Ne cerem scuze pentru situația creată."

2511.jpg

Am o întrebare pentru domnu mihaic99  cei de la orange nu face absolut nimic să își revină releu la normal. Pentru ca eu nu pot să imi sun părinți mei nici pe bunici mei și după am dat un restart și nu merge. Ăștia de la DIGI în Vâlcea sunt norocoși ca la ei netul lor merge perfect fără probleme. Mă simt supărat ca la orange NU FACE ABSOLUT NIMIC SA ÎȘI REVINĂ NETUL CA SA MA UIT SI EU PE YOUTUBE!!! Ma scuzați ca sunt nervos dar ma simt confus si stresat 

Daca as lucra la Orange, probabil as avea un răspuns pentru tine. Din păcate sunt client ca și tine. În cele prezentate mai sus se estimează că defecțiunea va fi remediata in jurul orei 21:00.  Îmi pare rau pentru situația în care te afli, însă astea sunt informațiile pe care le-am găsit despre incident.

Daca cei pe care vrei să-i suni au WhatsApp ai putea să-i contactezi astfel.

Vio73
#StarMember

Salutare!

După cum reiese și din poza postată de către tine, momentan este o defecțiune la care se lucrează. 

Sper să se rezolve și să nu mai ai probleme ulterior!

Baftă!

Știu ca e o defecțiune la Vâlcea dar cei de la DIGI mobil merge bine netul la datele mobile dar problema este ca eu am două bare io de ce sa am două bare de semnal am vorbit și cu un consultant orange și ei nu mi-au răspuns i am explicat eu cu cuvintele mele de ce nu merge Releu din Vâlcea de pe stația radio în Vâlcea și ei nu mi-au răspuns deloc. Dar la Argeș la tine mai merge netul la datele mobile? 

MihaiC99
Campion

Pe harta se mentioneaza că incidentul a fost rezolvat pe la ora 19:00.

Încearca sa dai restart la telefon sau intra în modul avion câteva secunde. Ar trebui să funcționeze acum.

Mie îmi apare ca am două bare înainte am avut semnal full 

Posibil sa se fi făcut reparații temporare pentru repunerea rețelei în funcțiune iar în zilele următoare sa se mai lucreze pentru că totul să revină la normal. Încearcă să treci pe rețeaua 4G din setările telefonului pentru a vedea dacă ai semnal mai bun 

Ce ciudat la mine când dau pe 4G am semnal full și  după îmi cade două liniuțe de semnal. Dar când dau pe 5G la fel cum s-a întâmplat la 4G două bare 

Încearcă să dezactivezi wifi și încearcă din nou doar cu datele mobile active. Posibil sa se mai lucreze in zona și în zilele următoare. La interior oricum e mai dificil sa ai semnal full.

Am aflat ce se întâmplă cu internetul de la orange Nu este din cauza telefonului e din cauza ca releee din județul Vâlcea au căzut și de aia nu putem să sunam pe cineva. De exemplu când sun pe apel normal fără să sun pe whatsapp nu merge și când sun pe whatsapp cu wifi de acasă merge perfect.

dar azi am avut al doilea problemă pe care am uitat să vă spunem. Tatăl meu e pe orange și el a pățit  ceva cu semnalul lui cum s-a întâmplat și mie de la orange din Vâlcea ca au căzut releee. Nu mergea semnalul lui tatăl meu și după îi cerea codul pin de la cartelă și codul puk dar tatăl meu a băgat 0000 la codul pin și nu a mers fiind ca relee au căzut. Odată când a băgat codul pin a mers. Și semnalul lui avea două bare și o singură bară.  

A revenit releee din Vâlcea la normal de acum eu nu fac griji și sper să nu se întâmple cu releee din Vâlcea 

Mulțumim pentru informații. Mă bucur că totul a revenit la normal.