anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum va funcționa în viitor 5g?

Valadoryn
Junior entuziast
Cum va merge 5 g?
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
O să vedem cum va merge. Eu cred că oricum mai bine decât tehnologiile actuale. Va depinde foarte mult și de frecvențele folosite și de spectrul alocat.

Razvan
#StarMember
Va merge bine spre foarte bine, atât timp cât sunt putini utilizatori, apoi odată cu creșterea nr lor, vor apărea vechile probleme de la 3/4G, congestie și altele, deoarece spațiu radio este limitat fizic. Sunt zone în care 3G merge multă mai bine ca 4G, deoarece e pe 2100 MHz, comparativ cu 4G pe 800 MHz, care are acoperire extinsa, dar nu are capacitate, cam asa cred ca se va întâmpla si pe 700 MHz. Pe 3400-3800 MHz, o sa ai acoperire outdoor, doar în dreptul antenelor și apoi foarte puțin și poate vor implementa pe alte frecvente mai joase și cu capacitate de bandă mai mare.

DanielaH
Moderator

Salut, Valadoryn, și bine ai venit în Comunitate!

 

Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in mai multe topicuri, vom închide intrebarea ta, dar poți continua discuțiile despre 5G în oricare dintre ele.

 

Pentru mai multă eficiență, înainte de a adauga o întrebare, folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns. În momentul in care formulezi întrebarea, îți sunt oferite și intrebări similare și în felul acesta vei evita dublarea unui subiect deja dezbătut. Multumim!