anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum instalez WhatsApp pe tabletă iPad?

Miha_Z
#StarMember
Cum as putea instala WhatsApp pe un iPad? Mentionez ca tableta nu are SIM asa ca as vrea sa folosesc numarul de telefon al SIM-ului de pe telefon.
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Descarca si instaleaza din App store aplicatia Messenger for Whatsapp,apoi intri în WhatsApp-ul de pe telefonul tau iar la pagina de Profil/Setări din dreapta jos, apeși pe WhatsApp Web. În partea de jos a acestei pagini, vei vedea un buton marcat "Scanați codul QR". Apasă pe el, scanează codul QR din aplicația Messenger Whatsapp de pe iPad și, după câteva secunde, îți vei vedea conversațiile de pe telefon pe tabletă.Poti face acum pe iPad tot ce faci si cu Whatsapp-ul din telefon. 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Ascary
Campion certificat
Ne cerem scuze Iulian,suntem membri obișnuiți ca si tine si nu angajati Orange. Faptul ca avem un nivel de specialisti-experti oferiti de scripta comunitatii nu ne face neaparat experti sau specialisti,doar ca am scris mai mult decat altii. Acum ca ai cumparat un device din vina noastra nu mai avem ce face dar pe viitor vom fi mai atenti ca sa nu mai inducem lumea in eroare. Anyway,sa stii ca am testat acum pe vechitura mea de iPad Air 2,merge si apel video si audio pe Whatsapp-ul instalat pe el.

Cum ai reusit ,prin ce metoda?