anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum fac rost de internet mobil, mai ales ca o sa am o vara plina

Toffifee
Junior entuziast
Ma poate ajuta cineva, cum as putea face rost de mai mult internet, sunt pe abonament
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Poti reincarca din contul tau My Orange cartela unui prieten cu minim 6€ si primesti si tu automat 30gb si, daca nu ai activat inca, poti activa bonusul de vechime, cu conditia sa ai vechime... Eu sunt pe abonament si am primit 30gb la reincarcarea cartelei unei rude.. Acest subiect s-a mai discutat in comunitate, poti vedea mai multe raspunsuri in link-urile de mai jos.. https://comunitate.orange.ro/questions/2006628-primesc-net https://comunitate.orange.ro/questions/2009916-fac-rost-net https://comunitate.orange.ro/questions/2005793-net-orange

Toffifee
Junior entuziast
Am reincarcat la un prieten o cartela cu 6 euro si nu am primit nimic

Jay
Campion certificat
Daca ai incarcat din My Orange de 6€ si nu ai primit nimic, doar serviciul clienti te poate ajuta.. poti suna la numarul 300 sau ii poti contacta pe chat.. depinde cum stai cu timpul si cum iti este mai usor sa vorbesti.

Toffifee
Junior entuziast
Atunci in decursul zilei de astazi o sa incerc sa ii contactez

Miha_Z
#StarMember
Daca suni la 300 formeaza 520 si intri direct in legatura cu un operator. Cum zicea si Jay in comunitate sunt multe subiecte care dezbat acest lucru si vei gasi acolo mai multe modalitati de crestere a GB de internet.

DanielaH
Moderator
Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate (mulțumim, Jay, pentru link-uri!), o sa închidem acest topic. Multumim!