anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum este posibil ca la un abonament de 50 Ron sa primesti doar 1500 mb?

maf_marius
Junior
Cum este posibil ca la un abonament de de 50 Ron să primesti doar 1500 mb internet pe mobil?Asta este jaf la drumul mare !!! Rusine Orange!!!!
32 Răspunsuri 32

DanielaH
Moderator

@maf.marius, mulțumim pentru întrebarea adresată Comunității!

Ai primit aici mai multe sugestii și recomandări. Te rugăm s-o alegi pe cea mai bună și apoi să revii în Comunitate și să ne povestești cum s-a soluționat repoziționarea abonamentului tău. Cu siuranța experiența ta va fi utilă și altor membri, în cazul în care se confruntă cu situații asemănătoare.

Te așteptăm!

Neaplicabil
Bună, oferte mai bune primești dacă ai vechime mai mare în rețea și dacă suni la serviciul clienți și le spui ca nu ești mulțumit de oferta actuala și dorești mai mult net. Dar aceste oferte se pot face la sfârșitul perioadei contractuale. Sau dacă plătești în avans cât ti-a rămas din contract și depui o cerere de renunțare la abonament. De obicei vei fi contactat de un consultant orange. Eu după 6 ani de abonament am ajuns la 13 GB lunar net plus bonus de 3 GB pt vechime în rețea nelimitat minute naționale și sms asta la fostul abonament de 7 euro cu TVA inclus. Iar la fiecare reîncărcare prepay de minim 6 euro de pe contul tău orange primești și tu un bonus lunar de cât e acum 30 GB. Nu se poate schimba abonamentul cu unul inferior dar poți negocia opțiunile.

Liva
Junior entuziast
Orange mai diferentiaza abonamentele doar prin numarul de mega primiti pt ca celelalte optiuni sunt nelimtat. Asa doar mai pot face diferente intre abonamente.