la 23-08-2025 01:12 AM - editat ultima oară la 23-08-2025 02:06 AM de delfinas
Buna seara!
Ma confrunt cu o problema destul de grava!
In 31.05.2023 mi-am facut abonament Fun 11 pentru a beneficia de internet nelimitat.
2 ani de zile nu am avut nimic de reprosat la acest abonament, a fost perfect totul.
Am ajuns in luna Mai 2025 si a trebuit sa imi reinnoiesc abonamentul si am facut-o!
In seara asta am primit mesaj ca am cost suplimentar 80 de euro pentru trafic de internet. Luna trecuta am facut plata si a fost totul in regula, fara costuri suplimentare, fara nimic.
Acum vreau sa stiu si eu ce se intampla. De ce nu mai am internet nelimitat? De ce se face cost suplimentar cand eu am cerut sa nu se faca cost suplimentar? De ce nu am fost informat ca abonamentul meu se schimba sau sufera schimbari?
Cand intru in aplicatia MyOrange la abonamentul Fun11 imi arata perioada contractuala 31 mai 2023-23 august 2025 adica ziua de astazi.
Ce e cu neprofesionalismul asta?
Nu am avut o problema cu acest abonament 2 ani si 3 luni si acum isi bat joc?
Problema cea mai mare este ca am nevoie de internet neapărat urmatoarea perioada. Eu ce fac. Ajung la 1000 de euro?
Ma iertati dar am scris totul la nervi!
23-08-2025 02:03 AM - editat 23-08-2025 02:06 AM
iManolas, bun venit in Comunitate!!!
Unde te afli acum, in tara sau strainatate? Unde, mai exact?
Nu am auzit de perioada contractuala pe 27 de luni.
Poti face un printscreen la Cronos, sa vad ce scrie acolo?
23-08-2025 05:44 AM - editat 23-08-2025 05:45 AM
Salutare!
Probabil depășind cele 24 de luni și dacă nu ai reînnoit contractul scrie că ai perioadă contractuală mai mult , pentru că se adaugă câte o lună. Și nu mai ai nici resursele pe care le aveai. Te sfătuiesc să intri pe site și să îl prelungești, pentru că ar trebui să ai și o reducere, adică să fie 9,5 euro/ lunar acel abonament.
Despre costuri nu știu, probabil te vor lămuri cei de la Orange, mă gândesc să nu fie vreo eroare sau să nu fi circulat cu roaming -ul deschis pe lângă granița cu Serbia sau Ucraina și să se conecteze telefonul involuntar la rețele lor.
https://share.google/JtteyvoO9Sy6AwtHm
23-08-2025 06:46 AM - editat 23-08-2025 06:49 AM
Salutare!
Un screenshot cu resursele disponibile din aplicația My Orange ar ajuta să înțelegem mai bine situația. La prima vedere, pare că abonamentul nu a fost reînnoit.
Ai menționat că în luna mai 2025 ți-ai reînnoit abonamentul. Ai primit documentele aferente prelungirii acestuia?
Ideea este că la data de 31.05. 2025 abonamentul fun nu oferea net nelimitat (cel puțin nu ca resursa de baza). Este posibil sa fi primit un bonus de net nelimitat valabil doar 24 luni. În lipsa prelungirii abonamentului ai rămas cu resursele de baza de la acea vreme și anume 40 GB incluși de date mobile.
Dacă ești în afara perioadei contractuale poți opta pentru abonamentul Yoxo in valoare de 19 Ron ce oferă net nelimitat 4G. De asemenea dacă ești în afara perioadei contractuale poți prelungi abonamentul online (15 % reducere) sau să încerci să obții o oferta mai buna cerând să fii contactata de departamentul de ofertare.
Noi suntem clienți ca și tine in comunitate, și nu putem verifica datele contului tău și nici cum au fost realizate costurile suplimentare.
Trebuie sa faci o reclamație/ sesizare către serviciul clienți pentru a analiza situația ta și pentru a găsi o soluție.
la 28-08-2025 03:56 PM
Bună @iManolas, și bine ai venit în Comunitatea Orange! Îmi pare rău pentru cele întâmplate. Ai reușit să identifici care este problema, te-au ajutat sfaturile primite de la ceilalți membri din comunitatea noastră?
O zi frumoasă.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor